Kreative kurser

Syning

Lær at sy moderigtigt tøj på sykurus

Hvis du gerne vil lære at sy, kan du deltage på et af vores kurser i syning. Her arbejder vi med forskellige former for syning, så du kan sy dit eget tøj.

​Læs mere

Sykursus for begyndere og øvede

Uanset om du har syet før eller ej, er der inspiration at hente på vores kursus i syning. Du kommer igennem hele processen fra måltagning over tilskæring til selve syningen. Du får kyndig vejledning hele vejen, og på denne måde lærer du at sy dit eget moderigtige tøj.

Vi tilbyder denne sæson:
Kurser i syning – lær at sy moderigtigt tøj og lær hele processen fra bunden.
Sy din egen BH – dette specifikke sykursus lærer dig at sy din helt personlige BH, så den passer og støtter helt som den skal. 

Kurserne i syning er både for begyndere og øvede, og du vil derfor opleve at komme med i et fællesskab, hvor I inspirerer hinanden med erfaringer og tips, samtidig med at I syer tøj efter vejledning af underviseren. Så hvis du er interesseret i at sy lækkert og smart tøj selv, er dette kurset du skal tilmelde dig. 

Hvem kan deltage på jeres kursus i syning?

Alle, der er interesseret i at sy deres eget tøj, eller har gjort det før, kan deltage på sykurset. Der vil være individuel vejledning undervejs, og således tages der udgangspunkt i dit niveau og behov.

Hvor afholdes der kurser i syning på Vestsjælland?

FOF Syd- og Vestsjælland afholder sykurser i Næstved, Slagelse og Korsør. Du kan under hvert hold se de aktuelle tidspunkter og placeringer.

Timelding til kurser i syning

Hvis du vil tilmelde dig et af vores sykurser, kan du tilmelde dig nedenfor. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.