Kreative kurser

Tegning og maling

Lær at tegne og male

Bliv bedre til at tegne og male med FOFs malekurser og tegnekurser. FOF Syd- og Vestsjælland har en række kurser i tegning og maling på flere niveauer. Du kan se mere nedenfor, eller tilmelde dig et af dem under rubrikken til venstre.

Læs mere

Tegnekurser og malekurser for begyndere og øvede

Uanset om du har tegnet eller malet før, har vi et kursus til dig. Vi tilbyder tegnekurser og malekurser for begyndere og øvede. Vores malekurser og tegnekurser for begyndere introducerer dig til hvordan man tegner og maler. På vores tegnekurser vil du arbejde med teknikker som croquis, portræt og perspektiv, samt hvordan man opfatter størrelsesforhold og skyggevirkninger.

Malerkurserne giver dig en mulighed for at arbejde med akrylmaling, akvarelmaling, collage, og andre medier og teknikker. Kurserne i maling fokuserer på at give dig en forståelse for blandingsforhold, farveforståelse, penselføring og komposition.

Hvordan foregår jeres tegne- og malekurser?

Kurserne foregår over flere lektioner. Vi har weekendkurser, der foregår over 2 lektioner (lørdag og søndag). Vores almindelige kurser foregår over 8-10 lektioner, hvor vi går i dybden med at tegne eller male.

Du skal medbringe materialer til de forskellige kurser, hvilket du kan læse mere om under de enkelte kurser.

Hvor foregår kurserne i tegning og maling?

Du kan deltage på FOF Syd- og Vestsjællands tegnekurser i Slagelse og Næstved. Du finder vores malekurser i Slagelse, Næstved og Korsør.

Yderligere oplysninger

Hvis du gerne vil vide mere om undervisningen, kan du læse mere under hvert enkelt kursus. Tilmeldingen kan gøres nedenfor eller under det enkelte kursus. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.