Mad og drikke

Kom med på spændende mad- og vinkurser på Vestsjælland

Interesserer du dig for mad og vin, er et af vores madlavningskurser noget for dig. Vi har samlet en række spændende kurser i madlavning, hvor du kan prøve kræfter med mad fra forskellige lande.

​Læs mere

Lær at lave mad fra hele verden – både sødt og salt

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder en række madlavningskurser, der introducerer dig til alverdens køkkener. I denne sæson kan du f.eks. prøve kræfter med:

  • Chokoladekursus – Du lærer at temperere chokolade og lave små fyldte chokolader.
  • Vin- og portvinssmagninger – På vores vinkurser og portvinskurser lærer du om (og smager på) vine fra forskellige vindistrikter og druesorterne, mens vores mad- og portvinskursus kombinerer portvinssmagning med madlavning, der passer til de forskellige vine.
  • Det sydeuropæiske køkken – Du lærer at lave sydeuropæiske småretter og tapas med inspiration til både hverdag og fest. Kurset inkluderer også en portugisisk vinsmagning.

Hvem kan deltage på madkurserne?

Alle, der har interesse i madlavning, kage og vin, kan deltage på kurserne. Nogle af kurserne kræver forudsætning for at du kan lave mad, men der er også mulighed for at lære det fra bunden. 

Hvor afholdes der madlavningskurser på Vestsjælland?

Vores kurser i madlavning og vinsmagning afholdes i Slagelse, Næstved og Ringsted. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor eller under det enkelte kursus.

Tilmelding til kurserne i madlavning

Hvis du gerne vil vide mere om undervisningen eller tilmelde dig, kan du klikke dig videre nedenfor. Under det enkelte kursus kan du læse mere om hvad undervisningen byder på og hvem underviseren er. 
Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.

Mad og drikke

Madlavning og dessert

Kom til portvinssmagning hos FOF i Slagelse og Ringsted
Mad og drikke

Vin og portvin