Mad og drikke

Madlavning og dessert

Lav sund mad og lækre desserter på et madlavningskursus

Er du interesseret i madlavning eller bagning, og savner du inspiration? Find inspiration til nye retter og teknikker eller lækre kager og fyldte chokolader, som kan glæde ved højtider eller sammenkomster. Se det aktuelle program nedenfor.

Læs mere

Udforsk det provencalske eller sydeuropæiske køkken

I efteråret 2020 kan du lære nyt om andre madkulturer og udfordre dig selv på nye smage. Du kan f.eks. prøve kræfter med smagfulde retter fra det provencalske køkken. Vi laver mad med både fisk, kød og grøntsager og andre lækre råvarer, så du kan lære at lave spændende provencalske måltider. Eller du kan lære at lave sydeuropæisk tapas og småretter på et madkursus med portugisisk vinsmagning. Du kan deltage på kurset hvad enten du er vegetar, kød- eller fiskespiser. 

Hjemmelavede fyldte chokolader og kransekage

For dig, der gerne vil lave fyldte chokolader og konfekt, tilbyder vi et chokoladekursus. Her får du lært at arbejde med flydende chokolade og lave dine egne fyldte udgaver. Bliv inspireret og få vejledning til at skabe spændende chokolader og konfekt, som du kan glæde dine gæster med til højtider eller sammenkomster. Du kan også tage et kursus i kransekage, og få styr på teknikkerne og dekorationen af årets kransekage.

Hvem kan deltage på madlavningskurserne?

Alle, der er interesseret i at blive klogere på madlavning eller at blive god til at lave fyldte chokolader eller kransekage, er velkomne.

Hvor afholder FOF Syd- og Vestsjælland madlavningskurser og chokoladekurser?

Du kan tilmelde dig et af vores madkurser i Slagelse, Næstved eller Ringsted. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor.

Yderligere oplysninger

Få mere information om undervisningen under selve kurserne. Her kan du læse om undervisningen, udgifter til materialer og hvad du evt. selv skal medbringe. Tilmelding sker her på siden eller under et af kurserne.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.