Mad og drikke

Madlavning og dessert

Lav sund mad og lækre desserter på et madlavningskursus

Er du interesseret i madlavning eller bagning, og savner du inspiration? Find inspiration til nye retter og teknikker eller lækre kager og fyldte chokolader, som kan glæde ved højtider eller sammenkomster. Se det aktuelle program nedenfor.

Læs mere

Lær alt om pølsemageri eller det sydeuropæiske køkken

I denne sæson kan du lære om pølsemageri på to forskellige kurser, hvor du lærer at fremstille de lækreste pølser af forskelligt kød og med forskellige teknikker. 

Er du mere interesseret i at lære om udenlandske madkulturer og udfordre dig selv på nye smage, kan du denne sæson lære at lave sydeuropæiske tapas og småretter på et madkursus med portugisisk vinsmagning. Du kan deltage på kurset hvad enten du er vegetar, kød- eller fiskespiser. 

Kurser i fyldte chokolader

For dig, der gerne vil lave fyldte chokolader og konfekt, tilbyder vi et chokoladekursus. Her får du lært at arbejde med flydende chokolade og lave dine egne fyldte udgaver. Bliv inspireret og få vejledning til at skabe spændende chokolader og konfekt, som du kan glæde dine gæster med til højtider eller sammenkomster.

Hvem kan deltage på madlavningskurserne?

Alle, der er interesseret i at blive klogere på madlavning eller at blive god til at lave fyldte chokolader, er velkomne.

Hvor afholder FOF Syd- og Vestsjælland madlavningskurser og chokoladekurser?

Du kan tilmelde dig et af vores madkurser i Slagelse, Næstved eller Ringsted. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor.

Yderligere oplysninger

Få mere information om undervisningen under selve kurserne. Her kan du læse om undervisningen, udgifter til materialer og hvad du evt. selv skal medbringe. Tilmelding sker her på siden eller under et af kurserne.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.