Mad og drikke

Vin, portvin og gin

Smag på portvin, vin og gin fra hele verden i Slagelse og Næstved

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder smagninger og kurser, hvor du kan prøve portvin, vin og gin fra verdens forskellige distrikter og lande. Bliv klogere på druesorter og produktionsmetoder til vin, portvin og gin.

Læs mere

Prøvesmag lækre vine, og lær alt om portvinens historie

I denne sæson tilbyder vi to spændende vinsmagninger. Du kan komme til vinsmagning på Slagelse Bibliotek, hvor du kan få smagt dig igennem alverdens vin. Her kan du blive klogere på et bredt udvalg af bobler, tre store rødvinsdruer og det bedste fra Frankrig, Italien og Spanien. Du kan også komme til vinsmagning i Næstved, hvor du smager på vin fra Alsace, det moderne Spanien og Jerez.

Vinsmagningerne vil bestå af teori og egentlige smagninger. Du vi blive guidet igennem emnet og blive klogere på druerne, distriktet og de særlige kendetegn ved vinene, der skal smages. Herefter vil du blive instrueret i hvordan man bedst smager på dem.

Er du mere interesseret i portvin, kan du komme til vinsmagning og foredrag, hvor vi smager på 5 fantastiske portvine og hører om portvinens spændende historie imens.

Gå til ginsmagning, og lær om verdens mest populære cocktail

Er du ikke interesseret i vin, tilbyder vi i stedet et spændende ginforedrag i Slagelse med ginsmagning til. Her får du den spændende historie om gin, og vi gennemgår opbygningen af den perfekte Gin & Tonic. Vi smager på 4 forskellige typer gin undervejs.

Hvem kan deltage i vinsmagning og ginsmagning?

Alle der er interesseret i vin, portvin eller gin kan deltage. Uanset om du har smagt på vin, portvin og gin før eller ej, kan du blive inspireret til at smage og blive klogere.

Hvor afholdes der smagninger?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder vinsmagning, portvinssmagning og ginsmagning i Slagelse og Næstved. De aktuelle tidspunkter kan du se nederst på siden.

Yderligere oplysninger

Tilmelding sker her på siden eller under selve kurset. Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.