Motion og sundhed

Kom i form med motionskurser i FOF Syd- og Vestsjælland

Ønsker du at dyrke mere motion, og vil du gerne komme i form? Så tilmeld dig et af FOF Syd- og Vestsjællands mange motionskurser. Det er sundt at bevæge sig, og derfor tilbyder vi mange former for motion og træning. De aktuelle motionshold kan du se i menuen til venstre, hvor du også kan tilmelde dig.

Pga. nye Covid-19 retningslinjer, vil der ikke være remedier til rådighed på bevægelseshold. Dette medfører, at der ikke vil være måtter, bolde, elastikker, håndvægte m.m. til rådighed.

Der gælder derfor følgende:

  • Medbring liggeunderlag.
  • Medbring håndsprit til eget brug.
  • Mød gerne op omklædt.
  • Bad så vidt muligt hjemme efter træning.

Læs mere

Effektiv motion og træning for hele kroppen

Du kan få trænet muskler og led på de forskellige hold. Der er mange fordele ved at dyrke motion, og ved at deltage på et af vores motionshold, kan du få glæde af dem. Det er sundt at få dyrket motion i hverdagen, da det er med til at holde os sunde og raske livet igennem. Yoga kan for eksempel være med til at formindske stress, og det er en god måde at finde ro og få et større energioverskud på. Hvis du ønsker mere motion i hverdagen, så tilmeld dig et motionshold på aftenskole.

Motion for børn og voksne

På vores motionskurser kan du dyrke motion i vand og opleve de positive effekter ved varmtvandstræning, eller komme i form og få styrket musklerne med træning på bolde. For de små tilbyder vi motion for børn og babygymnastik, så hele familien kan få rørt sig.

På de forskellige motionshold får du trænet ryggen, trænet musklerne og forbedret konditionen. Kurserne ledes af kyndige undervisere, der sikrer, at du får det optimale ud af undervisningen. 

Skånsom motion

Har du brug for mere skånsom motion, tilbyder vi træning og undervisning på mindre hold. Her vil der arbejdes med et individuelt tilpasset program og tages hensyn til din situation. Vi har tilknyttet fysioterapeuter og afspændingspædagoger, der tager hånd om deltagerne og sikrer, at alle får det bedste ud af undervisningen. Vi tilbyder derfor hensyntagende træning for dem, der har behov for mere skånsom træning. Læs mere her.

Hvor kan jeg gå til hensyntagende motion på Vestsjælland?

Du kan tilmelde dig motionskurser i Slagelse, Næstved, Glumsø, Fensmark, Korsør, Skælskør, Sorø og Ringsted.

Du kan se vores store udvalg af motion og træning i menuen til venstre eller nedenfor. Har du spørgsmål, så kan du altid kontakte os.

Motion og sundhed

Udendørs træning

Dyrk motion og fitness på aftenskole i Syd- og Vestsjælland
Motion og sundhed

Aktiv motion og fitness

Kvinde til blid rygtræning i Slagelse
Motion og sundhed

Afspænding og bevægelse

Hensyntagende bevægelse i Slagelse
Motion og sundhed

Hensyntagende træning

Motion i varmt vand hos FOF Sydvest
Motion og sundhed

Træning i vand

Kvinde dyrker mindfulness i Slagelse
Motion og sundhed

Body/mind

Gå til yoga i Slagelse, Sorø, Ringsted, Korsør, Næstved og Skælskør
Motion og sundhed

Yoga