Motion og sundhed

Afspænding og bevægelse

Afspænding og velvære for hele kroppen

Afspænding og bevægelse er din vej til mentalt og fysisk velvære. På vores kurser i afspænding og bevægelse holdes din krop i form ved blandt andet styrkelse af muskulaturen.

Læs mere

Arbejd med kroppen og forebyg smerter

På vores kurser i afspænding og bevægelse arbejder vi kroppen godt igennem. Vi træner puls, styrke og balance, og slutter ofte af med afspænding. Træningen forebygger smerter og skader ved at arbejde med kroppens forskellige muskelgrupper på en hensigtsmæssig måde.

Oplev den dybe afspænding

Afspændingskurserne og bevægelseskurserne arbejder også med sammenhængen mellem krop og psyke ved at træne fokus på kroppens signaler og arbejde for at opnå den dybe afspænding. Kurserne fokuserer på øget velvære, øget sundhed og en stærkere krop. På holdene arbejder vi med både rolige, styrketrænende øvelser, men vi giver os også tid til udspændende og afspændende øvelser.

Hvem kan deltage i jeres kurser for afspænding og bevægelse?

Alle, der gerne vil komme i form og komme kroppen rundt, kan deltage i vores hold for afspænding og bevægelse. Så har du lyst til at træne på den lidt aktive måde, hvor der også er tid til fordybelse og langsommere stræk, så se mere under hvert hold.

Hvor afholder I jeres afspændings- og bevægelseshold?

FOF Syd- og Vestsjælland afholder afspændings- og bevægelseskurser i Korsør, Ringsted og Næstved. 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om undervisningen og kurserne, kan du læse mere om de enkelte hold nedenfor. Du kan også tilmelde dig et eller flere af holdene. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.