Motion og sundhed

Aktiv motion og fitness

Kom i form og dyrk aktiv motion

I FOF Syd- og Vestsjælland kan du få en sundere og stærkere krop på flere måder. Vi har samlet en række motionskurser for dig, der gerne vil komme i form og dyrke fitness.

Læs mere

Motion på bolde og dans styrker kroppen og giver smil på læben

I FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder vi forskellige former for motion, hvor du for eksempel kan udøve pilates eller træne mave, baller og lår. For dig, der kan lide at danse, så tilbyder vi et motionshold med fitness dance, hvor du kan du få bevæget dig til musikken med rytmer inspireret af bl.a. Zumba. Du kan også gå til dans dig i form med salsamotion eller discomotion, hvis du vil i gang med motionere på en sjov måde og til fed musik. Hvis du er mere til at træne skånsomt, så kan du dyrke motion med store bolde. Her fokuserer vi på at lave forskellige øvelser på store bolde og lave en blidere træning.

Nedenfor har vi samlet nogle forskellige former for motionskurser, der sørger for at træne kroppen igennem. 

Aktiv motion og bevægelse for hele kroppen

Vi fokuserer på den sunde og stærke krop i FOF Syd- og Vestsjælland. Vi tilbyder derfor også mere fysisk krævende motionskurser, hvor kroppen arbejdes igennem på forskellig vis:

På disse hold vil der arbejdes med pulsen og konditionen, samtidig med, at du får styrket kroppens forskellige muskelgrupper. 

Hvem kan deltage på aktive motionshold?

Alle, der gerne vil i form, kan deltage på kurserne. Nogle af dem henvender sig dog specifikt til seniorer. Du kan se mere under hvert motionshold. 

Hvor kan jeg komme i form?

FOF Syd- og Vestsjælland afholder motions- og bevægelseskurser i Slagelse, Sorø, Ringsted og Næstved.

Yderligere oplysninger

De aktuelle placeringer og tidspunkter kan du se nedenfor. Her kan du også læse mere om hvert hold samt tilmelde dig. 

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kan du altid kontakte FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.