Motion og sundhed

Aqua-muskeltrim

Vandgymnastik i på aftenskole Næstved og Slagelse

Aqua-muskeltrim

Er du til trimning af krop og psyke på en særdeles behagelig, effektiv og velstruktureret måde i det varme og bærende element, så spring ud i det. Vandets modstand bruges som aktivt arbejdsredskab. Træning i vand er effektiv konditions- og muskeltræning med en yderst skånsom belastning af leddene.

Covid-19 forholdsregler ved bassinerne:

Slagelse Svømmehal

I forbindelse med holdstart i Slagelse Svømmehal, bedes du være opmærksom på følgende retningslinjer:

  • Udvis hensyn og omtanke, og vask og sprit hænder ofte.
  • Der må være 10 deltagere i vandet samtidigt med 1 meters afstand. Ved anstrengelser og kraftige udåndinger, min. 2 meters afstand.
  • Der må max. opholde sig 25 personer i omklædningsrummet ad gangen.
  • Skabe til opbevaring af tøj og andet er aflåst. Medbring taske eller pose til opbevaring af dine ejendele.

Birkebjergparken, Næstved

I forbindelse med holdstart i bassinerne i Birkebjergparken, bedes du være opmærksom på følgende retningslinjer:

Fremmøde
Du må ikke møde til undervisning, hvis du føler dig syg eller på anden måde er utilpas. Det gælder også, hvis du har været i kontakt med personer, der er testet positiv for Covid-19.
Du skal møde 15 min. før undervisningens start, så holdskifte sker bedst muligt.
Du skal medbringe håndsprit, der SKAL anvendes inden berøring af kontaktflader.

Omklædning
Der må max. være 10 personer i omklædningsrummet ad gangen. Dit tøj må ikke anbringes på bænkene. Læg i stedet dit tøj i en taske eller medbragt pose, som skal tages med ind i bassinrummet.

Ved bassinerne
Du skal gå ind i til bassinerne, inden det foregående hold forlader bassinet.
Du skal holde afstand til de øvrige deltagere og afvente underviserens tilladelse til at gå ned i bassinet.
Du skal holde mindst 2 meters afstand til nærmeste deltager i bassinet.
Varmtvandsbassinets klorindhold sikrer, at virus dør. Du kan derfor sagtens bruge de redskaber, der normalt bruges i undervisningen i bassinet.

Efter undervisningen
Du må først gå fra bassinrummet til omklædningsrum, når deltagerne på efterfølgende hold er ude af omklædningsrummet.
Omklædning skal ske så hurtigt som muligt (max 10 min.). For at lette presset, henstiller vi til, at du venter med at bade, indtil du kommer hjem.

Ovenstående regler skal overholdes, således at vi minimerer risikoen for virussmitte, og alle trygt kan deltage i varmtvandsundervisningen.

Asgårdsskolen, Ringsted

I forbindelse med holdstart i varmtvandsbassinet på Asgårdsskolen, bedes du være opmærksom på følgende retningslinjer:

Fremmøde
Du må ikke møde til undervisning, hvis du føler dig syg eller på anden måde er utilpas. Det gælder også, hvis du har været i kontakt med personer, der er testet positiv for Covoi19.
Du skal møde 15 min. før undervisningens start, så holdskifte sker bedst muligt.
Du skal medbringe håndsprit, der SKAL anvendes inden berøring af kontaktflader og nøgleboks m.v.

Omklædning
Dit tøj må ikke anbringes på bænkene. Læg i stedet dit tøj i en taske eller medbragt pose, som kan hænge på knagerne i omklædningsrummet. Mændene skal stille tasken/posen med tøjet lige indenfor glasdøren i varmtvandshallen.

Damerne skal fordele sig i både herre- og dameomklædningsrummene. Der må kun opholde sig 2 personer i brusekabinen ad gangen.

Herrerne skal benytte Terapiens bad og omklædning. Der er kun plads til én person i dette rum. Du kan vente på bænken udenfor indtil rummet er ledigt.
Nøgle til Terapiens bad og omklædning findes i nøgleboks udenfor indgangen til rummet. Nøgleboksen har samme kode, som indgangen til damernes omklædning.
Der er blå overtrækssko, der skal anvendes, når du går fra herrernes omklædning gennem glasdøren til varmtvandshallen. Glasdøren skal være lukket under alt undervisning, da varme og ventilation i hallen er indreguleret.

I varmtvandshallen
Du skal gå ind i varmtvandshallen, inden det foregående hold forlader bassinet.
Du skal stiller du dig langs væggen med mindst 1 meters afstand til de øvrige deltagere og afventer underviserens tilladelse til at gå ned i bassinet.
Der må maximalt være 9 personer i varmtvandsbassinet. Du skal holde mindst 2 meters afstand til nærmeste deltager i bassinet.
Varmtvandsbassinets klorindhold sikrer, at virus dør. Du kan derfor sagtens bruge de redskaber, der normalt brugs i undervisningen i bassinet.

Efter undervisningen
Du må først gå fra varmtvandshallen til omklædningsrum, når deltagerne på efterfølgende hold er ude af omklædningsrummet.
Bad og omklædning skal ske så hurtigt som muligt. For at lette presset, kan du evt. vente med bad efter undervisningen, indtil du kommer hjem.

Ovenstående regler skal overholdes, således at vi minimerer risikoen for virussmitte, og alle trygt kan deltage i varmtvandsundervisningen.

Ringsted Svømmeland

I forbindelse med holdstart i Ringsted Svømmeland, bedes du være opmærksom på følgende retningslinjer:

Vedr. omklædning om formiddagen - Ugen igennem klæder brugerne (Damerne) om i familieomklædningens afsnit, hvor der forefindes 3. separate bruserum, og går derefter igennem svømmesalen til varmtvandssalen.

Aftenholdene(Damer) vil sammen med Svømmeklubben(Damer), kunne benytte både familieomklædning samt varmtvandssalens (Dame/Herre omklædningsrum) som i en periode at lavet om til KUN – Dame omklædning. 

Bemærk! Herrerne klæder om i det store omklædnings/bruserum, som er nyrenoveret. 

Vær klar til at gå i vandet til tiden, så der ikke opstår flaskehalse i omklædningen.

Der er ophængt skilte med max. antal personer på alle rum og bassiner i henhold til de gældende restriktioner og det skal vi alle efterkomme ved, at følge VANDSPORTENS CORONA – REGLER, som er ophængt i Svømmelandet.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
146621
tir 25-05-21 20:45
Slagelse
Charlotte Højberg
5 gange
Kr. 500