Motion og sundhed

Hensyntagende yoga

Dyrk blid og hensyntagende yoga på *små hold

For dig, der gerne vil dyrke yoga, men har brug for skånsom motion, tilbyder FOF Syd- og Vestsjælland hensyntagende og blid yoga på mindre hold i Slagelse, Korsør og Næstved. Her tager vi udgangspunkt i dine behov og tilpasser øvelserne derefter. 

Læs mere

Få en bedre kropsholdning og få styrket musklerne

Yoga er en god måde at styrke kroppen på. Igennem forskellige øvelser træner, styrker og strækker du kroppens forskellige muskelgrupper. Øvelserne laves i takt med åndedrættet, og du lærer derfor at trække vejret bedre og få mere energi. 

Da der er tale om hensyntagende yoga, tager vi udgangspunkt i din situation. Hvis du har været opereret og ønsker genoptræning, har svage led eller lider af gigt, så tager vi hensyn til dette. Ved at lave øvelserne får du, skånsomt, trænet de svage led og muskler og styrket dem. De kyndige undervisere sørger for at tage hensyn til hver enkel deltager. 

Hvordan foregår undervisningen?

Da der er tale om undervisning på mindre hold, vil vores hensyntagende yoga give mere plads og tid til den enkelte. Dermed får vi taget hensyn til dine behov, og du får mulighed for at få det optimale ud af undervisningen. Hver yogatime afsluttes med dybdeafspænding af muskler og led.

Hvor kan jeg dyrke skånsom yoga?

Du kan gå til hensyntagende yoga i Slagelse, Korsør og Næstved. De aktuelle placeringer og tidspunkter vil du kunne se nedenfor eller under det enkelte hold.

Yderligere oplysninger 

*Små hold forudsætter, at hver enkel deltager udfylder og underskriver en tro- og loveerklæring. Erklæringen skal udfyldes for hvert hold man ønsker at deltage på. Erklæringer fra tidligere sæsoner kan ikke genbruges. Reglerne er fastsat af kommunen.

Under hvert hold kan du læse mere om undervisningen og tilmelde dig. Hvis du gerne vil vide mere, kan du også kontakte FOF Syd- og Vestsjælland på tlf: 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.