Motion og sundhed

Yoga for alle

Dyrk yoga på aftenskole og skab balance i krop og sind

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder yogakurser for alle, begyndere som øvede. Yoga skaber balance i krop og sind og giver dig fysisk og psykisk velvære. Få et større mentalt overskud, mindre stress og en stærkere krop ved at tilmelde dig et af vores yogakurser.

Læs mere

Dyrk yoga i vand og yoga for begyndere

I denne sæson tilbyder vi yoga for begyndere og øvede. Her kan begyndere lære yogaøvelserne at kende, og de øvede kan prøve kræfter med nye øvelser eller blive bedre til dem de kender. Har du brug for skånsom motion, kan vi tilbyde kurser i aqua-yoga. Her foregår øvelserne i vand, hvor dine led bliver støttet og skånet, samtidig med, at du strækker og styrker musklerne. 

Al vores yogaundervisning er baseret på hatha-yoga, lige fra det bløde og blide til det mere dynamiske og kraftfulde. At dyrke yoga giver mere energi, løser op for spændinger, mindsker stressniveauet og øger kropsbevidstheden. Mange skader og skavanker kan forebygges eller afhjælpes ved at dyrke yoga regelmæssigt. 

Hvor afholdes der yogakurser på Vestsjælland? 

Du kan gå til yoga i Korsør, Slagelse, Næstved, Glumsø, Jystrup Holmegård og Ringsted. Du kan under hvert kursus se de aktuelle tidspunkter for holdstart samt læse mere om undervisningen. 

Tilmelding og yderligere oplysninger

Vil du gerne tilmelde dig et af kurserne i yoga, kan det gøres nedenfor. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os på tlf: 5852 8164 eller mail: info@fof-sydvest.dk.