Sang og musik

Få musikundervisning hos FOF Syd- og Vestsjælland

Hvis du gerne vil lære at spille på et instrument eller lære at synge, så tilbyder FOF Syd- og Vestsjælland både musikundervisning og sangundervisning. Vi har undervisning på mange niveauer, så find det rette hold i menuen til venstre, og tilmeld dig allerede nu.

NB. Det gælder for alle kurser i musik og sang, at 1 undervisningsgang er 22,5 minutter for den enkelte deltager. Til mange af kurserne er der mulighed for løbende tilmelding. Kontakt FOF på 5852 8164 for nærmere oplysninger.

​Læs mere

Få musikundervisning for begyndere og øvede

Har du spillet på klaver før og vil spille igen? Har du altid gerne villet lære at spille guitar eller klaver? Så er musikundervisning på aftenskole hos FOF en god mulighed for dig. Vi tilbyder en lang række kurser i musikundervisning, hvor du kan lære at spille på forskellige instrumenter. Det kan være du f.eks. vil lære at spille på klaver, guitar, saxofon eller harmonika. Vores undervisning i musik er på flere niveauer. Så om du er begynder, let øvet eller meget øvet, er der et hold til dig. Vi har både musikundervisning for begyndere og musikundervisning for øvede.

Hvis du er nysgerrig kan du læse om vores guitarundervisning, violinundervisning, klaverundervisning og harmonikaundervisning for begyndere og øvede under de enkelte holdsider.

Musikundervisning og samspil

Vores undervisning er delt op som individuel musikundervisning og undervisning på hold. Hvis du kan lide at spille sammen med andre, eller vil lære at spille i et band, tilbyder vi et sammenspilshold. Uanset dit niveau, vil du kunne lære at spille rockmusik sammen med andre. Der er derfor rig mulighed for at finde et musikhold, der passer til dig og dit behov. Vi tilbyder musikundervisning i Slagelse, Ringsted, Sorø, Næstved og Skælskør.

Sangundervisning – træn din stemme

Vil du gerne blive bedre til at synge? Eller vil du gerne lære at synge? Så tilmeld dig FOF Syd- og Vestsjællands sangundervisning. Her kan du lære at træne din stemme med vores kurser i sangteknik og stemmepleje. Vi arbejder med stemmen, og lærer teknikkerne, så du kan blive bedre til at synge. Der vil være mulighed for både sangundervisning for begyndere, hvor du lærer grundteknikkerne og får styr på stemmen, og sangundervisning for øvede. Du kan komme til sangundervisning i Slagelse og Næstved.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os. Hvis du vil tilmelde dig et af vores mange musikhold eller sanghold, så se mere nedenfor eller menuen til venstre.

Guitarundervisning i Slagelse
Sang og musik

Guitar

Harmonikaundervisning i Slagelse og Næstved
Sang og musik

Harmonika

Gå til klaverundervisning hos FOF Sydvest
Sang og musik

Klaver og keyboard

Gå til saxofon på aftenskole i Slagelse
Sang og musik

Saxofon

Lær blokfløjte på aftenskole i Slagelse
Sang og musik

Blokfløjte

Gå til tværfløjte hos FOF Sydvest
Sang og musik

Tværfløjte

Lær at spille klarinet i Slagelse og Skælskør
Sang og musik

Klarinet

Gå til obo i Skælskør og Slagelse
Sang og musik

Obo

Lær at spille violin hos FOF
Sang og musik

Violin

Gå til undervisning i ukulele hos FOF
Sang og musik

Ukulele

Solosang og stemmepleje hos FOF Sydvest
Sang og musik

Sang og stemmepleje

Ars Nova Koret i Slagelse
Sang og musik

Kor og orkestre