Sang og musik

Ukulele

Undervisning i ukulele på aftenskole i Slagelse

Hos FOF Syd- og Vestsjælland kan du lære at spille ukulele. Det er let at lære, og du har mulighed for at spille mange melodier. Så hvis du gerne vil spille musik ved lejrbålet eller på stranden, er dette instrumentet for dig.

Læs mere

Lær at spille ukulele og spil dine yndlingsmelodier

Uanset om du er begynder eller øvet, har vi undervisning i ukulele til dig. Mange akkorderne er lette at lære og kan spilles med to fingre, hvilket gør, at du hurtigt kan spille flere melodier. Da den samtidig ikke fylder særligt meget, er den også blevet et meget populært instrument. Undervisningen tager udgangspunkt i dit behov og niveau.

Hvis du ikke har spillet på ukulele før, vil du lære akkorderne og fingersætningerne fra bunden mens du lærer lettere melodier. For øvede vil vi fokusere på mere avancerede fingersætninger og melodier. Ukulele kan spilles af både børn og voksne, da instrumentet ikke er særlig stort. 

Hvem kan deltage i ukuleleundervisningen?

Alle, der har lyst til at lære at spille ukulele, kan tilmelde sig. Da instrumentet ikke fylder meget, er det derfor et godt instrument for børn at lære at spille på. Vi tilbyder undervisning i ukulele for begyndere og øvede.

Hvor afholdes ukuleleundervisning på Vestsjælland?

Du kan lære at spille ukulele i Slagelse. De aktuelle tidspunkter aftaler du med underviseren forud for kursusstart. 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om undervisningen, så kan du læse mere under selve holdet, hvor du også kan tilmelde dig. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.