Sang og musik

Guitar

Guitarundervisning på aftenskole – lær at spille guitar

Guitaren er et populært instrument, og hos FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder vi guitarundervisning for både begyndere og øvede. Du kan se de enkelte hold nedenfor eller læse mere.

Læs mere

Vi tilbyder guitarundervisning for begyndere og øvede

I FOF Syd- og Vestsjælland tager vi udgangspunkt i dit behov. Er du begynder, fokuserer vi på det grundlæggende, så du kan lære at spille guitar, læse noder og lære fingersætning. For øvede kan det være med fokus på noder, musikteori eller avancerede teknikker. Vi tilbyder samtidig en kombination af guitar og sang, hvor du lærer at synge og spille guitar. Der kan være, hvis du har interesse for det, mulighed for personlig sangskrivning. Her vil vi tage udgangspunkt i din egen musik, hvor du lærer at skrive og synge egne sange. 

Undervisningen i guitar er som udgangspunkt individuel. Hvis du ønsker det, kan vi også arrangere samspil, hvor du lærer at spille sammen med andre. Så uanset dit behov tilbyder vi guitarundervisning til dig. 

Hvor foregår jeres undervisning i guitar?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder guitarundervisning i Slagelse. Du kan under de enkelte hold se aktuelle tidspunkter og placeringer samt tilmelde dig. 

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.