Sang og musik

Sang og stemmepleje

Lær at synge og få mest ud af din stemme

Sangundervisning hos FOF Syd- og Vestsjælland giver dig mulighed for at få det optimale ud af din stemme. Du lærer de korrekte sangteknikker at kende samt lærer at bruge din stemme optimalt. Vil du gerne blive en bedre sanger, så tilmeld dig nedenfor.

Læs mere

Sangundervisning for begyndere og øvede

Der kan være mange grunde til at lære at synge. Det kan være, at du altid har drømt om at kunne synge, måske har du sunget tidligere og vil gerne starte igen, eller du synger f.eks. i et band og vil have mere træning og undervisning. Der kan være mange grunde, og derfor tager vi udgangspunkt i dine behov. 

Hvordan foregår undervisningen i sang?

I FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder vi individuel sangundervisning og stemmetræning. Her lærer du grundlæggende sangteknikker at kende og arbejder med forskellige træningsøvelser for kæben, tungen og kroppen. Undervisningen vil lærer dig at synge mere naturligt, hvor du finder frem til din egen klang og får styrke i stemmen. 

Der kan synges mange forskellige former for musik, så du kan synge både klassisk, musicals, viser eller salmer på dansk og udenlandsk. 

Hvor foregår jeres sangundervisning?

Vi tilbyder sangundervisning i Slagelse, Næstved og Sørbymagle. De aktuelle placeringer kan du se under de enkelte hold. Tidspunkterne aftaler du selv med underviserne, da det er individuelt, hvornår du har mulighed for at gå til undervisning. 

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til vores undervisning i sang, kan du finde kontaktoplysninger på underviserne nedenfor eller under de enkelte hold. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.