Sang og musik

Saxofon

Lær at spille saxofon på aftenskole

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder undervisning i saxofon på Vestsjælland. Her lærer du at spille på instrumentet og teknikkerne bag.

Læs mere

Undervisning i saxofon for begyndere og øvede

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder saxofonundervisning på flere niveauer, da vi tager udgangspunkt i hver elevs niveau. Har du aldrig spillet saxofon før, gennemgår vi de grundlæggende teknikker som korrekt vejrtrækning, klang og nodelæsning, mens vi for de mere øvede vil fokusere mere på f.eks. inotation. På den måde får alle noget ud af undervisningen, uanset om de har spillet på saxofon før eller ej. 
Der er tale om individuel undervisning, og du får hjælp og undervisning i netop det du har svært ved. På den måde får du det optimale ud af undervisningen. 

Hvem kan gå til saxofonundervisning?

Alle, der gerne vil lære at spille saxofon, kan deltage på kurset. Der er tale om individuel undervisning, så vi tager udgangspunkt i dine behov. 

Hvor afholdes der undervisning i saxofon?

Vi tilbyder saxofonundervisning i Slagelse. Da der er tale om individuel undervisning, aftaler du også tiden sammen med underviseren.  

Yderligere oplysninger 

Hvis du vil vide mere om undervisingen, og tilmelde dig, kan du gøre dette nedenfor. Du kan også læse mere om underviseren her.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.