Sprog

Sprogkursus hos FOF – styrk dine sprogkundskaber

Ønsker du at blive bedre til et sprog, få genopfrisket et sprog, eller er du interesseret i at lære et helt nyt? FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder sprogkurser i engelsk, italiensk, russisk, tysk, fransk og spansk. Herunder kan du se, hvilke kurser vi tilbyder i denne sæson.

De fleste sprogkurser starter i efteråret (fra uge 40) og kører over to sæsoner.
Bemærk derfor venligst, at vi kun starter få sproghold i forårssæsonen.

​Læs mere

Mange fordele ved at tage sprogkurser hos FOF

Med sprogundervisning hos FOF Syd- og Vestsjælland, vil du få en bedre mulighed for at lære sproget aktivt igennem øvelser og samtaler på holdene.Vi har hver sæson sprogundervisning i engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.

At få sprogundervisning på aftenskole kan give flere fordele. Du får professionel undervisning af vores kompetente lærere og undervisning på forskellige niveauer. Dermed får du undervisning på det niveau du har brug for, og kan gøre brug af de kompetencer, du har lært på et tidligere sprogkursus. Du kan samtidig få bedre forståelse for sproget, hvilket kan hjælpe dig uanset om du skal på ferie eller arbejde i udlandet. Hvis du har en bedre forståelse for et lands sprog, har du bedre mulighed for at kommunikere.

Sprogundervisning for begyndere og mere øvede

Alt efter hvilket niveau du har brug for, så tilbyder FOF Syd- og Vestsjælland det. Vi har sprogkurser for begyndere, let øvede og øvede, for at dække de forskellige behov. Således kan du lære sproget fra bunden, få genopfrisket et sprog eller fortsætte med at bruge det aktivt. Du kan læse vores niveaubeskrivelser her.

Med sprogundervisning på aftenskole, får du en god mulighed for at få kompetent undervisning efter dit behov. FOF tilbyder et intensivt sprogkursus med professionelle undervisere. Samtidig får du styrket dine kompetencer og talt sproget aktivt.De aktuelle sproghold kan du se nedenfor. Du kan få sprogundervisning i Næsted, Slagelse, Skælskør og Ringsted.

Læs videre under de enkelte sproghold, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, så kontakt os gerne. 

Lær sprog på forskellige niveauer hos FOF Syd- og Vestsjælland
Sprog

Niveaubeskrivelser

Lær engelsk på aftenskole
Sprog

Engelsk

Bliv bedre til tysk med FOF
Sprog

Tysk

Gå til fransk på aftenskole
Sprog

Fransk

Lær italiensk med FOF
Sprog

Italiensk

Lær spansk for begyndere og øvede
Sprog

Spansk

Undervisning i russisk på aftenskole
Sprog

Russisk

Sprog

Arabisk

Lær kinesisk hos FOF i Slagelse
Sprog

Kinesisk