Arabisk

Lær arabisk på aftenskole i Næstved

Du kan lære at tale arabisk på et af vores sprogkurser. Arabisk er det 5. mest talte sprog i verden, talt af mere end 450 millioner mennesker. Det åbner derfor mange døre, hvis du taler sproget, uanset om du skal på ferie eller har arabiske samarbejdspartnere. FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder derfor arabisk på flere niveauer. 

Læs mere

Arabisk for begyndere – lær sproget fra bunden

I denne sæson kan du lære arabisk for begyndere. På dette sprogkursus tager vi udgangspunkt i den grundlæggende grammatik og alfabetet. På den måde får vi lige så stille og roligt arbejdet med ordforrådet og opbygningen af sætninger. Du vil derfor kunne lære at forstå og læse arabisk undervejs i dette sprogkursus. 

Det anbefales, at du læser vores niveaubeskrivelse igennem, før du vælger et sproghold. Du finder et link til niveaubeskrivelsen herunder. 

Hvem kan deltage i sprogundervisningen?

Vores undervisning i arabisk er for alle, der er interesserede i at lære sproget fra bunden.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Hvis du skulle være i tvivl om dit niveau, kan du læse vores samlede niveaubeskrivelse her. Denne beskrivelse kan hjælpe dig til at finde det rigtige niveau og kende de forudsætninger, vi har for vores undervisning i sprog hos FOF Syd- og Vestsjælland. 

Hvor afholdes der undervisning i arabisk?

Vi tilbyder undervisning i arabisk i Næstved. Det aktuelle tidspunkt kan du se under selve holdet. Hvis du vil tilmelde dig undervisningen, kan du gøre det nedenfor. 

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.