Sprog

Engelsk

Lær engelsk i Slagelse – engelskundervisning på aftenskole

For dig, der gerne vil lære engelsk eller have det genopfrisket, tilbyder FOF Syd- og Vestsjælland kurser i engelsk i Slagelse hver sæson. Du får lært at tale, læse og skrive sproget, så du er klar til din rejse. 

Læs mere

Engelskundervisning for begyndere og øvede

I FOF Syd- og Vestsjælland er det muligt at få engelskundervisning på flere niveauer. Hver sæson præsenterer vi en række kurser, som tager udgangspunkt i forskellige sprogtrin. Du kan se vores niveaubeskrivelse i menuen til venstre.

Du vil således kunne få engelskkurser for begyndere, der tager udgangspunkt i enten lidt eller ingen foregående kendskab til sproget. Her vil der fokuseres på at lære at tale og forstå sproget, så du kan begå dig på rejser til engelsktalende lande. For øvede vil kurserne i engelsk fokusere mere på at øge dit ordforråd samt aktivt at gøre brug af sproget igennem øvelser og samtaler.

Formålet med undervisningen er at gøre dig i stand til at forstå sproget, men samtidig også få forståelse for engelsk kultur- og samfundsforhold. Ved at forstå kulturen og samfundet, har du nemmere ved at begå dig under din rejse. Du vil således blive klædt ordentligt på til at kunne gøre brug af sproget.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Hvis du er usikker på, hvilket kursus i engelsk du skal vælge, kan du se en niveaubeskrivelse af vores sprogkurser her.

Hvor afholder I kurser i engelsk?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder engelskundervisning i Slagelse. De aktuelle placeringer og tider kan du se nedenfor. 

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om undervisningen og hvilke materialer, der tages udgangspunkt i, under det enkelte hold.

Hvis du har spørgsmål til niveau eller ønsker anden vejledning, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.