Sprog

Fransk

Få franskundervisning på aftenskole – bliv klar til ferien

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder franskundervisning på flere niveauer. Lær fransk fra bunden eller få genopfrisket det fra tidligere. Se hvilke kurser i fransk vi tilbyder nedenfor.

Læs mere

Fransk for begyndere og øvede

Hver sæson tilbyder vi franskundervisning for begyndere og øvede. Du lærer grammatikken at kende, så du kan komme til at tale med det samme. Ved at tale sproget aktivt, får du arbejdet med dit ordforråd samt lært at bruge forskellige vendinger.

Der tages udgangspunkt i hverdagssituationer, så du vil være i stand til at begå dig på rejsen til fransktalende lande. Hvis du har haft fransk før, vil vi tage udgangspunkt i det du har lært og sikre at du får øget dit ordforråd og forbedret din udtale. 

Hvilke niveauer tilbyder i franskkurser på?

Vi har lavet en samlet beskrivelse af vores niveauinddeling af vores sprogundervisning, som du kan se her.

Hvor afholdes der undervisning i fransk?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder franskundervisning i Slagelse, Næstved, Sorø og Korsør. De aktuelle placeringer og tidspunkter kan du se nedenfor eller under det enkelte kursus. 

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om undervisningen og materialerne der bruges under det enkelte hold. Hvis du har andre spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.