Sprog

Portugisisk

Lær portugisisk i Slagelse – undervisning i portugisisk på aftenskole

For dig, der gerne vil lære portugisisk og udvide din kulturelle horisont, tilbyder FOF Syd- og Vestsjælland kurser i portugisisk for begyndere i Slagelse. 

Læs mere

Portugisiskundervisning for begyndere

I FOF Syd- og Vestsjælland er det muligt at lære portugisisk på begynderniveau. Kurset tager udgangspunkt i enten lidt eller ingen foregående kendskab til sproget. Her vil der fokuseres på at lære at tale og forstå sproget let, så du så småt kan begå dig på rejser til portugisisktalende lande.

Formålet med undervisningen er at gøre dig i stand til at forstå sproget, men samtidig også få viden om portugisisk kultur- og samfundsforhold. Ved at forstå kulturen og samfundet, har du nemmere ved at begå dig under din rejse. Øvelserne tager udgangspunkt i hverdagssituationer, så du kan opnå en basal sprogforståelse.

Hvor afholder I kurser i portugisisk?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder portugisiskundervisning i Slagelse. De aktuelle placeringer og tider kan du se nedenfor. 

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om undervisningen og hvilke materialer, der tages udgangspunkt i, under det enkelte hold.

Hvis du har spørgsmål til niveau eller ønsker anden vejledning, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.