Sprog

Russisk

Lær russisk på aftenskole i Næstved

At lære russisk på aftenskole kan være godt forud for en rejse til Rusland. I mange lande i det tidligere Østeuropa forstår man stadig russisk. Ved at lære sproget får du dermed bedre mulighed for at kommunikere med lokalbefolkningerne. Så hvis du gerne vil få undervisning i russisk, kan du læse mere nedenfor.

Læs mere

Undervisning i russisk for begyndere og øvede

I FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder vi undervisning i russisk på flere niveauer. Vi tilbyder russisk for begyndere, hvor du lærer sproget fra bunden. Her vil fokus være på grammatik og alfabetet samt udtale. i undervisningen lægges der vægt på aktiv tale for bedre at kunne bruge sproget. 

På vores russiskundervisning for øvede, vil vi fortsætte med at arbejde med sproget og udtalen samt på at øge ordforrådet. Før du vælger sproghold, anbefaler vi, at du læser niveaubeskrivelsen for vores sprogundervisning igennem.

Hvem kan deltage i jeres russiskundervisning?

Alle der gerne vil lære russisk, kan deltage på et af vores russiske sproghold. Der er både hold for begyndere og øvede. 

Hvilket niveau på sprogholdene skal jeg vælge?

Vi har lavet en overskuelig beskrivelse af vores sprogundervisning, som du finder her. Den kan hjælpe dig med at finde det rette niveau for din sprogundervisning. 

Hvor afholder i undervisning i russisk?

Du kan gå til undervisning i russisk i Næstved. De aktuelle tidspunkter kan du se under hvert hold. 

Yderligere oplysninger

Hvis du gerne vil vide mere om undervisningen og tilmelde dig, kan du gøre dette nedenfor. Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.