Sprog

Spansk

Lær spansk fra bunden med et spanskkursus på aftenskole

Hvis du gerne vil lære spansk eller ønsker at genopfriske det, kan du deltage på et af FOF Syd- og Vestsjællands spanskkurser. Du kan deltage uanset om du er begynder eller øvet.

Læs mere

Lær spansk for begyndere og øvede

Spansk er et af de mest talte sprog i verden, og det åbner mange døre at kunne sproget. Hvis du rejser i et spansktalende land og kan sproget, får du nemmere ved at kommunikere med folk samt bedre mulighed for at lære dem at kende. Hvis du arbejder med spansktalende personer eller partnere i spansktalende lande, vil det gøre det nemmere at samarbejde ved at kunne skifte over til spansk. 

I FOF Syd- og Vestsjælland kan du få undervisning i spansk for begyndere og øvede. Du lærer sproget og grammatikken at kende og får samtidig viden om spansk kultur og samfundsforhold. Øvelserne tager udgangspunkt i hverdagssituationer, og du vil hurtigt lære at tale sproget aktivt. Det er en stor fordel, hvis du skal rejse. 

Hvilke niveauer tilbydes der af undervisning i spansk?

Hvis du er i tvivl om dit niveau, kan du læse en samlet niveaubeskrivelse her. Vi har lavet en beskrivelse af vores sprogundervisning, således at du får et overblik over de forskellige niveauer. Så før du vælger et hold, anbefales det, at du læser beskrivelsen igennem. 

Hvor afholdes der undervisning i spansk?

Vi afholder spanskundervisning i Skælskør, Næstved, Korsør, Slagelse, Sorø og andre byer på Vestsjælland. Du kan se de aktuelle placeringer og tidspunkter under de enkelte hold. Her kan du også læse mere om undervisningen og tilmelde dig. 

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til f.eks. niveau eller vores undervisning i spansk, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.