Sprog

Tysk

Få tyskundervisning på aftenskole – lær tysk med FOF 

Hvis du er interesseret i at lære tysk eller genoptage det fra tidligere, er FOF Syd- og Vestsjællands kurser i tysk noget for dig. Hver sæson tilbyder vi tyskundervisning på forskellige niveauer. Du kan se hvilke vi har på programmet nedenfor.

Læs mere

Tyskundervisning for alle – lær tysk for begyndere eller øvede

Der kan være mange fordele ved at tage et kursus i tysk på aftenskole. Du får en bedre forståelse for sproget, lærer at tale det aktivt og lærer samtidig om kulturen og samfundet. Ved at forstå landet, får du nemmere ved at begå dig på rejser eller i forbindelse med arbejdet. 

I FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder vi tyskundervisning på flere niveauer. Vi har undervisning i tysk for begyndere, hvor du lærer den grundlæggende grammatik og enkelte sætninger at kende. For øvede vil vi tage udgangspunkt i det du har lært samt øve udtale og sørge for, at du taler sproget aktivt igennem øvelser og samtaler.

Formålet er, at du får lært sproget at kende og får øvet det både mundtligt og skriftligt, således at du kan begå dig i landet. Vi tager udgangspunkt i hverdagssituationer, så du kan læse menukort, spørge efter toget eller kunne læse skilte og andet i supermarkedet. Uanset niveau, er der tyskundervisning for dig.

Hvilke niveauer foregår jeres tyskundervisning på?

I FOF Syd- og Vestsjælland har vi delt vores undervisning op på niveauer. Du kan se en oversigt over vores niveauinddeling her. Det vil være muligt at tage forskellige kurser i tysk hver sæson, hvilket du kan se nedenfor. 

Hvor kan jeg gå til kurser i tysk?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder tyskundervisning i Slagelse, Næstved, Sorø, Korsør og andre byer på Vestsjælland. De aktuelle placeringer kan du se nedenfor. 

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om undervisningen og materialerne under de enkelte kurser. Hvis du har spørgsmål omkring niveau eller andet, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.