Ture, teater og rejser

Få kulturelle oplevelser i Danmark og udlandet

Er du interesseret i oplevelser, teater, kunst og kultur? Så kom med på en af vores mange teater- eller kulturture med bus både i indland og udland. Du kan tage på mange forskellige ture i Danmark med mulighed for at komme hjem samme dag, weekendture i et af vores nabolande eller længere rejser til spændende destinationer. Se vores udvalg af ture og rejser, og tilmeld dig en af dem.

Bemærk venligst, at tilmelding til ture er bindende, og billetter kan derfor ikke refunderes.

Læs mere

Vores program består af forskellige kulturelle oplevelser. Vi tilbyder altid både teaterture, dagsture og rejser.

Teaterture i København

På vores teaterture kan du i foråret 2021 komme ind og se aktuelle forestillinger på Det Ny Teater, Nykøbing Falster Teater og i Operaen. På Det Ny Teater kan du nyde musicalen "Waitress" med en dejlig frokost i festlige omgivelser i Teaterkælderen forinden, mens du i Operaen kan opleve musicalen "West Side Story" og en lækker frokost i restaurant "Kost og Mask". Du kan traditionen tro også tage med FOF til årets muntre og festlige Nykøbing Falster Revy.

Kulturture med bus

Er du mere til kunst, arkitektur og historie, har vi også busture til bl.a. København, Nordsjælland og Fyn. Du kan f.eks. opleve Dronningens København på vores tur til Amalienborg, Marmorkirken og Konditori La Glace, eller du kan tage med på en herregårdstur til Fyn og nyde historiens vingesus, eller måske du har lyst til at opleve sommeren i de smukke omgivelser ved Fredensborg Slot og Esrum Sø.

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder altid mange forskellige busture i Danmark. Der er busture for enhver smag, og da der er tale om endagsture, er der også god mulighed for at tage på flere af turene. Vi har delt vores ture op, så du nemt kan finde den rette.

Flerdagesture i Danmark og udlandet

Vil du gerne på en lidt længere tur eller rejse, har vi hver sæson spændende rejser rundt i Danmark eller for eksempel i Østrig, Sverige eller på Bornholm. På vores rejser får du mange spændende kulinariske, kulturelle og musikalske oplevelser. 

Yderligere oplysninger

Du kan tage med på ture fra Næstved, Sorø og Ringsted samt ture fra Skælskør, Korsør og Slagelse.

Læs mere om vores forskellige busture, og tilmeld dig med det samme. Har du spørgsmål, så kontakt os på tlf: 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.

Oplev
Ture, teater og rejser

Teater, musicals og koncerter

Tag med FOF Syd- og Vestsjælland på dagsture til København, Fyn og Nordsjælland
Ture, teater og rejser

Dagsture med bus

Tag med FOF på ture og rejser i Danmark, Sverige og Østrig i 2021
Ture, teater og rejser

Kulturture og rejser