Ture, teater og rejser

Få kulturelle oplevelser i Danmark og udlandet

Er du interesseret i oplevelser, teater, kunst og kultur? Så kom med på en af vores mange teater- eller kulturture med bus både i indland og udland. Du kan tage på mange forskellige ture i Danmark med mulighed for at komme hjem samme dag, weekendture i et af vores nabolande eller længere rejser til spændende destinationer. Se vores udvalg af ture og rejser, og tilmeld dig en af dem.

Bemærk venligst, at tilmelding til ture er bindende, og billetter kan derfor ikke refunderes.

Læs mere

Vores program består af forskellige kulturelle oplevelser. Vi tilbyder altid både teaterture, dagsture og rejser.

Teaterture i København

På vores teaterture kan du i efteråret 2020 komme ind og se aktuelle forestillinger og koncerter på Det Kongelige Teater, Det Ny Teater og i DR Koncerthuset. På Det Kongelige Teater kan du nyde balletten "Askepot" med en lækker middag på restaurant Bistro Royal på Kgs. Nytorv forinden, mens du på Det Ny Teater kan opleve musicalen "Oliver!" og en dejlig frokost i Teaterkælderen. Du kan traditionen tro også tage med FOF til det stemningsfulde nytårsgalla i DR Koncerthuset nytårsaften.

Kulturture med bus

Er du mere til kunst, arkitektur og historie, har vi også busture til bl.a. København, Fyn, Jylland og Lund. Du kan f.eks. opleve det moderne København på vores tur til Amager Bakke og Refshaleøen, en bydel i rivende udvikling. Vil du gerne på en kort tur ud af landet, er vores sensommertur til Lund lige noget for dig. Her kan du nyde historiens vingesus, skøn svensk natur og imponerende arkitektur på blot én dag. Du kan også tage med på en sensommertur til Samsø og opleve øens smukke natur og historie, eller du kan komme på efterårstur til Fyn med besøg på Sanderumgaard og Hørvævsmuseet. 

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder altid mange forskellige busture i Danmark. Der er busture for enhver smag, og da der er tale om endagsture, er der også god mulighed for at tage på flere af turene. Vi har delt vores ture op, så du nemt kan finde den rette.

Flerdagesture i Danmark og udlandet

Vil du gerne på en lidt længere tur eller rejse, har vi hver sæson spændende rejser rundt i Danmark eller for eksempel i Tyskland, Sverige eller andre lande i Europa. På vores rejser får du mange spændende kulinariske, kulturelle og musikalske oplevelser. 

Yderligere oplysninger

Du kan tage med på ture fra Næstved, Sorø og Ringsted samt ture fra Skælskør, Korsør og Slagelse.

Læs mere om vores forskellige busture, og tilmeld dig med det samme. Har du spørgsmål, så kontakt os på tlf: 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.

Se balletten
Ture, teater og rejser

Teater, musicals og koncerter

Forårstur til Lund med FOF Slagelse, Sorø og Ringsted
Ture, teater og rejser

Dagsture med bus

Tag med FOF på sommertur til Gotland
Ture, teater og rejser

Kulturture og rejser