Ture, teater og rejser

Dagsture med bus

Tag med FOF Syd- og Vestsjælland på kulturel bustur

Hvis du gerne vil opleve kultur, tilbyder vi flere kulturelle endagsture i Danmark og udlandet. Kom ud og oplev spændende steder og bliv klogere på kulturen og historien.

Læs mere

Kulturelle ture med bus i Danmark 

I denne sæson kan du komme på busture i Danmark. Mens bussen kører igennem landskaberne, bliver vi klogere på historien om områderne. Vi har følgende busture på programmet:

  • Tur til Dronningens København – med besøg på La Glace, Amalienborg og Marmorkirken, frokost på Restaurant Vita ved Kongens Nytorv og havnerundfart i Christianshavns Kanal.
  • Herregårdstur til Fyn – med fantastiske besøg på Hagenskov Gods og Sanderumgaard og frokost i idylliske omgivelser på Brobyværk Kro.
  • Sommertur til Fredensborg Slot – med rundvisning på slottet, i slotskirken og orangeriet, gåtur i den historiske slotshave og frokost på Fredensborg Slotskro.

Hvor kan jeg komme med på jeres busture?

FOF tilbyder busture fra Skælskør, Korsør og Slagelse, samt Fuglebjerg, Næstved, Sorø og Ringsted. Under hver bustur kan du se afgangstider fra hver by, samt læse mere om hvad turen indeholder. Hvis du gerne vil tilmelde dig, kan du gøre dette nedenfor. 

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.