Ture, teater og rejser

Kulturture og rejser

Spændende busture og rejser hver sæson

Tag med FOF Syd- og Vestsjælland på busture til udlandet hver sæson. Vi tilbyder længere busture over flere dage til spændende lande og byer. Undervejs bliver vi klogere på samfundet, kulturen og historien i de områder vi kører igennem. Er du interesseret i rejser og busture til udlandet, så kig nærmere på vores program nedenfor.

Læs mere

Rejser i Danmark, Tyskland og Sverige

Vi har desværre ingen længere rejser i efteråret 2020 grundet coronavirus. I forårssæsonen 2021 kan du besøge det naturskønne og historiske Gotland med FOF i den smukke forsommer. På en kort og hyggelig tur til vores naboland, oplever vi blandt andet Visby, som rummer en af Europas bedst bevarede bymure, og Växjö, som skildrer fattige skandinavers amerikanske drøm. 

Hvem kan deltage på busturene til udlandet?

Har du brug for yderligere information, kan du nedenfor læse mere om hver enkelt rejse. Her kan du få informationer om afgangstider, priser og turenes indhold. Du skal være opmærksom på, at der kan være en tidsfrist for tilmelding. Der vil være afgang fra Slagelse, Sorø, Ringsted, Næstved og Korsør eller få af byerne.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.