Ture, teater og rejser

Kulturture og rejser

Spændende busture og rejser hver sæson

Tag med FOF Syd- og Vestsjælland på busture i Danmark og udlandet hver sæson. Vi tilbyder længere busture over flere dage til spændende lande og byer. Undervejs bliver vi klogere på samfundet, kulturen og historien i de områder vi kører igennem. Er du interesseret i rejser og busture i Danmark og udlandet, så kig nærmere på vores program nedenfor.

FOF Syd- og Vestsjælland er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2449.

Læs mere

Rejser i Danmark, Tyskland og Sverige

I forårssæsonen 2021 kan du besøge det naturskønne og historiske Gotland med FOF i den smukke forsommer. På en kort og hyggelig tur til vores naboland, oplever vi blandt andet Visby, som rummer en af Europas bedst bevarede bymure, og Växjö, som skildrer fattige skandinavers amerikanske drøm. 

Du kan også tage med på en skøn forårstur til Bornholm, som byder på fantastiske kultur- og naturoplevelser. Eller hvad med en 2-dages forårstur til Skåne, hvor vi rejser af litteraturens veje og følger i fodsporene på Selma Lagerlöf og Henning Mankell? 

Du kan også allerede nu lægge billet ind på en oplevelsesrig efterårstur til Wien med FOF, hvor vi skal nyde den smukke by og dens mange seværdigheder – fra Stefansdom og Hofburg, over Sissis Rosenhave og Hundertwassers byggeri, videre til Klimt på Belvedere, klosterbyen Melk og hurtigbåd til Bratislava, til en klassisk koncert i Musikverein.

Hvem kan deltage på busturene til udlandet?

Har du brug for yderligere information, kan du nedenfor læse mere om hver enkelt rejse. Her kan du få informationer om afgangstider, priser og turenes indhold. Du skal være opmærksom på, at der kan være en tidsfrist for tilmelding. Der vil være afgang fra Slagelse, Sorø, Ringsted, Næstved og Korsør eller få af byerne.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.