Ture, teater og rejser

Teater, musicals og koncerter

Tag med bus i teatret med FOF Syd- og Vestsjælland 

Hver sæson kan du tage med FOF Syd- og Vestsjælland i teatret. Vi tilbyder et spændende program med teaterforestillinger og musicals på Det Ny Teater, Nykøbing Falster Teater og i Operaen. Så hvis du gerne vil tage med på bustur og se teater i København, skal du tilmelde dig her.

Læs mere

Teaterture til København og Nykøbing Falster

I denne sæson tilbyder vi tre spændende forestillinger og opsætninger. Er du til musicals, kan du opleve romantiske musicalkomedie "Waitress" på Det Ny Teater. Du kan også for første gang nogensinde i Operaen opleve Bernsteins musical "West Side Story" baseret på historien om Romeo og Julie. Eller hvad med at tage med en tur til Nykøbing Falster og opleve årets revy? Vores ture inkluderer altid en frokost eller middag, en forestilling og transport. Så hvis du er til god mad og teater, kan du tilmelde dig vores teaterture nedenfor.

Hvordan kommer jeg i teatret?

FOF Syd- og Vestsjælland har busture i teateret fra følgende steder: Fuglebjerg, Næstved, Sorø og Ringsted samt Skælskør, Korsør og Slagelse. Du kan se afgangstider fra hver by under selve turen, hvor du også kan læse mere om hver forestilling. 

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.