Ture, teater og rejser

Teater og musical

Tag med bus i teateret med FOF Syd- og Vestsjælland 

Hver sæson kan du tage med FOF Syd- og Vestsjælland i teateret. Vi tilbyder et spændende program med teaterforestillinger og musicals på bl.a. Det Ny Teater, i Operaen, i DR Koncerthuset og i Tivolis Koncertsal. Så hvis du gerne vil tage med på bustur og se teater i København, skal du tilmelde dig her.

Læs mere

Teaterture til København, Aarhus og Falster

I denne sæson tilbyder vi tre spændende forestillinger og opsætninger. Er du til musicals, er forårets program lige noget for dig. Du kan nemlig opleve den populære musical "Mamma Mia" i Tivolis Koncertsal, eller tage med på en tur tværs gennem landet og nyde Susanne Biers "Den Skaldede Frisør" i Musikhuset Aarhus. Du kan også tage med til Falster og opleve årets revy på Nykøbing Falster Teater. Vores ture inkluderer en middag og en forestilling. Så hvis du er til god mad og teater, kan du tilmelde dig vores teaterture nedenfor.

Hvordan kommer jeg i teatret?

FOF Syd- og Vestsjælland har busture i teateret fra følgende steder: Fuglebjerg, Næstved, Sorø og Ringsted samt Skælskør, Korsør og Slagelse. Du kan se afgangstider fra hver by under selve turen, hvor du også kan læse mere om hver forestilling. 

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.