Information vedrørende coronavirus

FOF Syd- og Vestsjælland aflyser alle planlagte aktiviteter foreløbigt til og med mandag den 13. april 2020 i tråd med myndighedernes tiltag mod COVID-19.

Det er først og fremmest vores prioritet igennem dette tiltag at passe på de borgere i samfundet med mindre resistens overfor en kraftig influenza, som kan indebære livstruende risici.

Du skal derfor ikke møde op til din planlagte aktivitet hos FOF Syd- og Vestsjælland i denne periode. Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og retter os efter myndighedernes officielle retningslinjer. Så snart det er muligt, står vi klar til at sætte undervisningen i gang igen.

  • For dig, der er tilmeldt et endagskursus, weekendkursus eller en anden enkeltstående aktivitet, som skulle have været afholdt i lukkeperioden: Vi arbejder vi på at finde nye datoer. Kan vi ikke flytte aktiviteten, vil du få dine penge tilbage.

  • For dig, der er tilmeldt et længerevarende forløb og mister mødegange i lukkeperioden: Vi arbejder på at finde nye datoer alt efter lukkeperiodens endelige varighed. Du vil blive kontaktet så snart vi har fundet en løsning.

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed.

Kontoret er lukket, og vi arbejder hjemmefra i denne periode. Du er som sædvanligt velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk. Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside og Facebook med udvikling af situationen.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne på www.coronasmitte.dk.

Opdateret d. 24. marts 2020 kl. 10:07.