Vores retningslinjer ifm. coronavirus

Opdateret d. 10. august 2020 kl. 14:45.

Genåbning er noget, vi gør sammen

FOF Syd- og Vestsjælland er nu genåbnet, og vi er glade for at byde dig velkommen tilbage. Vi bestræber os på at tilrettelægge vores kurser, foredrag og ture, så du kan føle dig tryg ved at deltage i vores aktiviteter.

Ingen ved, hvordan situationen omkring coronavirus ser ud, når efterårets kurser starter. Vi har dog en forhåbning om, at det bliver muligt at afholde vores aktiviteter, som vi plejer, men med ekstra forholdsregler. 

Er det sikkert for dig at gå på aftenskole?

Ja – myndighederne har vurderet, at det er sikkert at deltage i aftenskoleundervisning igen. Ved alle vores aktiviteter sørger vi for, at de til enhver tid gældende retningslinjer overholdes. 

Herunder kan du læse mere om, hvad du kan forvente, når du går til aftenskoleundervisning hos FOF Syd- og Vestsjælland i efteråret. Vi opfordrer til, at du også selv holder dig opdateret om de aktuelle retningslinjer, viser hensyn og tænker på dig selv og dem omkring dig. Sådan kan vi sammen passe bedst muligt på hinanden og mindske smitterisikoen.

Undervisningslokaler

Størstedelen af vores undervisning foregår i offentlige lokaler, f.eks. svømmehaller, folkeskoler, biblioteker, kulturhuse osv. I skrivende stund er vi i dialog med kommunerne omkring deres tiltag på undervisningsstederne. Vi har planlagt efterårets kurser med udgangspunkt i, at vi kan afholde undervisning som vi plejer. Det betyder dog også, at vi desværre kan blive nødt til at justere antallet af deltagere på holdene, når vi kender de endelige retningslinjer for hvert undervisningssted. Hvis der sker ændringer i forbindelse med din undervisning, vil du blive kontaktet direkte.

Vi overholder forsamlingsforbuddet og afstandskravet ved vores foredrag og debatter og har derfor sat deltagerantallet ned.

Vi bestræber os på at minimere kontakten i lokalerne. Medbring derfor dit eget udstyr, når du kan – f.eks. yogamåtter, pensler m.v. Mød op omklædt til motionsundervisningen. 

Der kan gælde yderligere, specifikke retningslinjer for enkelte hold og fagområder. Når du tilmelder dig en aktivitet, hvor specielle forholdsregler er nødvendige, vil du blive kontaktet direkte.

Tak fordi du viser hensyn

Alle vores undervisere bliver klædt på til at undervise med de ekstra forholdsregler. Tak fordi du også hjælper os med at få undervisningen til at glide lidt nemmere.

Når du deltager i vores aktiviteter, opfordrer vi dig til at passe på dig selv og andre ved at tage hensyn og udvise fornuftig adfærd.

  • Mød ikke op, hvis du er syg
  • Hold 1-2 meters afstand
  • Vask dine hænder ofte eller brug håndsprit – medbring selv håndsprit
  • Host eller nys altid i ærmet
  • Undgå fysisk kontakt som håndtryk og kram
  • Bed andre om at tage hensyn til dig
  • Mød op omklædt til undervisningen
  • Medbring eget udstyr i det omfang, det er muligt

Vi beder dig også om at følge sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer og blive hjemme indtil 48 timer efter du har oplevet symptomer som feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine og ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme indtil 48 timer efter personen har haft symptomer.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller på tlf. 5852 8164, hvis du har spørgsmål.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne på www.coronasmitte.dk.