Kunst og Kreativitet

Kreative kunst kurser med en stribe af landsdelens mest anerkendt kunstnere som underviser for FOF.

Kreative kunst kurser

Kreative kurser, hvor dine kreative evner resulterer i egne produkter  

Har du hænderne skruet rigtigt på?
Er du kreativ og ivrig efter at omsætte kreativiteten til resultater, man kan se og føle på?
Glaskunst, smykker, pileflet, keramik, strik, blomsterbinding, malerier, croquis, syning, vævning og porcelænsmaling - er der noget af det, du gerne vil lære selv at lave?

Hos FOF i Tønder kommune finder du en række kreative værkstedskurser, hvor dine skabende evner kan komme i anvendelse.

Vælg mellem malekurser, croquis kurser, portrættegning, keramikkurser, blomsterbinding, grafiske kurser, syning, skaftevævning, porcelænsmaling, smykkekurser og et kursus i pileflet. Kreative værksteder på aftenskolebasis. 

Er du til keramik, hvor du lærer formgivning, dekoration og glasering? – helt fra bunden til det færdige, brændte resultat?

Eller er du mere til kurser i smykkefremstilling, hvor du lærer de grundlæggende teknikker inden for faget og hvor der hovedsageligt arbejdes med sten og perler?

Det kan også være du har lyst til at viden om, hvordan man skærer, smelter og former glas?  Så skal du melde dig til et glaskursus, hvor du selv producerer billeder, skulpturer, smykker, skåle og fade - alt i glas. Du kan også lære at lave grafisk dybtryk eller collager eller det ældgamle håndværk vævning.

Vi tilbyder også kurser i pileflet og strik og blomsterbinding. Tilmelding til vores kreative kurser og værkstedsfag kan ske direkte her fra websiden under de enkelte hold. Hellere i dag end i morgen, så du har den bedste chance for at sikre dig en plads. 

Læs mere om de kreative kurser under menupunkterne til venstre, hvor du også tilmelder dig.

Har du spørgsmål, besvarer vi dem gerne på tlf 21 66 88 58 eller e-mail toender@fof.dk

Kunst og kreativitet

Syning

Syning for begyndere og øvede
Kunst og kreativitet

Upcycling

Spændende teknik og inspirationskursus
Kunst og kreativitet

Maleri

De anerkendte og populære kunstmalere underviser hos FOF Tønder.
Kunst og kreativitet

Keramik

De anerkendte og erfarne kunstnere Jytte Lysgaard og Mogens Davidsen underviser for FOF Tønder i både keramik og i RAKU brænding. Forskellen fremgår af beskrivelserne af holdet. Vælg hvad du helst vil gå til og tilmeld dig direkte under det enkelte hold.
Kunst og kreativitet

Porcelænsmaling

Der er mange teknikker fremme, f.eks. dekorationer med glas/perler, sprængning af glasur, hvidt på hvidt dekoration, metalycdekoration m.v. Kurset er for begyndere såvel som øvede. Der kræves ingen forkundskaber, alle kan være med. Du har her mulighed for at melde dig til et af FOF Tønders mest populære hold gennem tiderne. Holdet har eksisteret i mange år - og hvert år med mange deltagere. Nye kommer til, nogen falder fra og andre har været med i årevis. Holdets succes skyldes ikke mindst underviseren, som bliver rost højt af deltagerne.
Kunst og kreativitet

Pileflet

Kunst og kreativitet

Vævekurser