Sang og musik

FOF Tønder gør noget ved musikken ...

Uanset om du vil synge eller spille, så kan du lære det her.

Hos professionel - og meget populær - operasanger kan du blive endnu bedre til at synge, uanset om det er til brug for solosang, korsang eller en professionel karriere.

Vi tilbyder undervisning i at spille på klaver eller guitar - og endda klokkespil. Uanset hvor du bor i Tønder kommune, har vi et musiktilbud tæt på dig. 

FOF Tønders gospelkor er på få år blevet til et fantastisk kor - og nu starter der et nyt gospelkor ved grænsen. Vær med, uanset hvor du bor.

Vil du lære at spille blæseinstrument eller kan du allerede, så kom med i Padborg jernbaneorkester. Du kan endda låne instrumentet ...

Sang og musik

Kor

Gennem FOF Tønder kan du synge i GOSPELkoret eller Tønder koret, alt efter hvad du har lyst til.
Sang og musik

Musik - instrumenter

Musik undervisning for begyndere og øvede. Hos FOF Tønder underviser vi i at spille på klokkespil, cello, guitar og klaver.
Sang og musik

Sang- og stemmetræning

Sang- og stemmetræning i mindre gruppe ved operasanger Ansgar Hüning. Sangsteknik og træning i opbygning af intonation (støtte og musikalitet) naturlig individuel musikalitet for korsangere og andre sang-interesserede. I gruppen undervises hver enkelt seperat og sammen, for at udvikle sangernes individuelle klang og også styrke deres musikalitet og evne til at synge solo og ensemble stykker. Der bliver tale om både musical, klassisk og opera stykker. Det er både for begyndere, erfarne sangere samt korsangere.
Sang og musik

Orkester

Blæs dig glad i et godt orkester. For begyndere og øvede.