FOF Erhverv

Brush-up kursus i kommaer og grammatik

FOF-Vest tilbyder nu dig og dine medarbejdere et effektivt kursus i kommasætning og grammatik. Når dine produkter og dine serviceydelser udstråler kvalitet, er det også vigtigt, at dine skriftlige materialer både på de sociale medier og i trykte udgaver er helt perfekte med hensyn til kommaer og stavning.

Det kan f.eks. være svært at vurdere, om ordene skal skrives i et eller to ord. Hedder det f.eks.  sommer festival eller sommerfestival. Vi kommer ind på alle faldgruberne i grammatikken, f.eks. ligge og lægge, hans/sin/hendes.

Kurset forløber over 4 mødegange à 2 timer eller flere gange alt efter dine og dine medarbejderes ønsker.

Vi tager udgangspunkt I jeres ønsker til undervisningen og bruger gerne jeres egne materialer som basis for undervisningen.

Timerne foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor ingen spørgsmål er ”for dumme”. I får en god forklaring på alle reglerne.

Hvis I ikke selv har tid til at komme på kursus p.t., kan vi tilbyde at gennemse jeres materialer.

Vi glæder os til at se dig/jer til nogle lærerige og hyggelige timer.

Kurset kan evt. kombineres med efterfølgende fælles spisning/madlavning i vores veludstyrede køkken. Der er mange muligheder. Ring til Mette Agerskov på 7512 3805 og hør mere.Bedre trivsel på arbejdspladsen

FOF Erhverv tilbyder en række aktiviteter, der kan styrke engagementet og sammenholdet på jeres arbejdsplads. Vælg mellem fyraftensmøder, teambuilding, personaleudflugter og meget mere.

Download vores brochure og læs mere om vores udvalg -   FOF Erhverv - brochure