FVU-privat

FVU-digital

 
Get the FVU-webpage text in English press her.

Om FVU-digital 
FVU-digital er undervisning for dig, som gerne vil blive bedre til at forstå og bruge digitale værktøjer.  

Hvad får du ud af FVU-digital?
Ved at styrke dine faglige kompetencer i digitale værktøjer kan det hjælpe dig i forhold til at kunne anvende og klare digitale problemstillinger på f.eks. arbejdet, uddannelsen og i hverdagen. FVU-digital åbner op for  blandt andet nye jobmuligheder. 

Optagelsesvilkår
Alle over 25 år med ønsket om at blive bedre til at bruge digitale værktøjer. Er du under 25 år, kan du kontakte Mette Lykkedegn på direkte tlf.: 7611 5204, mobil: 3069 4664 eller via mail: ml@fof-vest.dk.

Praktiske informationer 

FVU-digital er digitalundervisning med tre trin på forskellige niveauer. Trin 1 er startniveauet og trin 3 det sidste trin, som kan afsluttes med en prøve/eksamen. På FVU-digital vil du blive undervist i blandt andet brug af computer og dens programmer og funktioner samt brug af internet.  

For at begynde på et af vores FVU-digitalhold skal du testes, så du kommer på det trin, som passer til dig. Hvert trin indeholder mellem 20 og 30 timer. Hver lektion varer 45 minutter.  

Der afholdes en standpunktsprøve efter hvert trin og en afsluttende prøve/eksamen efter trin 3. Det er frivilligt, om du vil deltage i standpunktsprøver og eksamen, men din underviser skal kunne vurdere, om du kan rykke op på næste trin. Mange har brug for at have et eksamensbevis, derfor opfordrer vi også til, at du deltager i de prøver, vi afvikler. Der gives ingen karakter, men bedømmelsen ”bestået” eller ”ikke-bestået”. 

Pris 
Det er gratis at deltage i vores forberedende voksenundervisning (FVU). 

FVU-digital tilmelding

Yderligere information og tilmelding skal ske ved kontakt til Mette Lykkedegn.

FVU-leder Mette Lykkedegn Esbjerg Direkte tlf.: 7611 5204 Mobil: 3069 4664 Mail: ml@fof-vest.dk