FVU-privat

FVU-matematik

 
Get the FVU-webpage text in English press her.

Om FVU-matematik 
FVU-matematik er undervisning for dig, som gerne vil blive bedre til at forstå og arbejde med matematikken.  

Hvad får du ud af FVU-matematik?
Ved at styrke dine faglige kompetencer i matematik kan det hjælpe dig i forhold til f.eks. arbejde, uddannelse og hverdagen. FVU-matematik åbner op for muligheder så som adgang til en erhvervsuddannelse eller andre uddannelsesmuligheder, der har matematik som adgangskrav. FVU-matematik kan også være med til at hjælpe dig med de matematiske udfordringer, som du møder i din hverdag. 

Optagelsesvilkår

Alle over 25 år med ønsket om at blive bedre til matematik. Er du under 25 år, kan du kontakte Mette Lykkedegn på direkte tlf.: 7611 5204, mobil: 3069 4664 eller via mail: ml@fof-vest.dk.

Praktiske informationer 
FVU-matematik er matematikundervisning med to trin på forskellige niveauer. Trin 1 er startniveauet og trin 2 det sidste trin, som kan afsluttes med en prøve/eksamen. På FVU-matematik vil du blive undervist i grundlæggende regnefærdigheder og arbejde med areal, rummål, figurer og statistik.

For at begynde på et af vores FVU-matematikhold skal du testes, så du kommer på det trin, som passer til dig. Trin 1 indeholder mellem 30 og 60 timer, og trin 2 indeholder mellem 45 og 60 timer. Hver lektion varer 45 minutter.

Der afholdes en standpunktsprøve efter trin 1 og en afsluttende prøve/eksamen efter trin 2. Det er frivilligt, om du vil deltage i standpunktsprøver og eksamen, men din underviser skal kunne vurdere, om du kan rykke op på næste trin. Mange har brug for at have et eksamensbevis, derfor opfordrer vi også til, at du deltager i de prøver, vi afvikler. Der gives ingen karakter, men bedømmelsen ”bestået” eller ”ikke-bestået”. 

Pris 
Det er gratis at deltage i vores forberedende voksenundervisning (FVU). 

 

FVU-matematik tilmelding

Yderligere information og tilmelding skal ske ved kontakt til Mette Lykkedegn.

FVU-leder Mette Lykkedegn Esbjerg Direkte tlf.: 7611 5204 Mobil: 3069 4664 Mail: ml@fof-vest.dk