FVU-privat

FVU-start


Get the FVU-webpage text in English press her.

Om FVU-start
FVU-start er danskundervisning for voksne med dansk som andetsprog. Her vil du som deltager lære at blive bedre til at kommunikere samt læse og skrive på dansk. Holdet er med til at gøre den enkelte deltager bedre til dagligdagsdansk.

Hvad får du ud af FVU-start?
Ved at styrke dine faglige kompetencer i mundtlig dansk kan det hjælpe dig i forhold til f.eks. arbejde, uddannelse og hverdag. FVU-start åbner op for muligheder som adgang til deltagelse i øvrige FVU-fag eller arbejdsmarkedsuddannelser. 

Optagelsesvilkår

Alle over 25 år med ønsket om at blive bedre til dansk. Er du under 25 år, kan du kontakte Mette Lykkedegn på direkte tlf.: 7611 5204, mobil: 3069 4664 eller via mail: ml@fof-vest.dk.

Praktiske informationer 
FVU-start er danskundervisning med et enkelt trin. På FVU-start vil du blive undervist i mundtlig fremstilling og formidling samt i at skrive og læse på begynderniveau. 

For at begynde på et af vores FVU-starthold skal du testes, så vi har mulighed for at give dig den undervisning, som passer til dig. Forløbet indeholder mellem 30 og 60 timer. Hver lektion varer 45 minutter.  

Der afholdes en standpunktsbedømmelse efter afslutningen af forløbet. Det er frivilligt, om du vil deltage i standpunktsprøven, men din underviser skal kunne vurdere, hvorvidt du kan påbegynde et andet FVU-hold, hvis du ønsker at fortsætte. Derudover er der mange, der har brug for at have et bevis på at have deltaget. Derfor opfordrer vi også til, at du deltager i prøven, vi afvikler. Der gives ingen karakter, men bedømmelsen ”bestået” eller ”ikke-bestået”. 

Pris 

Det er gratis at deltage i vores forberedende voksenundervisning (FVU). 

FVU-start tilmelding

Yderligere information og tilmelding skal ske ved kontakt til Mette Lykkedegn.

FVU-leder Mette Lykkedegn Esbjerg Direkte tlf.: 7611 5204 Mobil: 3069 4664 Mail: ml@fof-vest.dk