Onlineforedrag

Kom med til gratis onlineforedrag - Bliv klogere med et enkelt klik

 Lars Brygmann

Lars Brygmann
ARCTIC CHALLENGE: PÅ TELTUR I -32 GRADER

Mandag den 8. marts 2021, kl. 19.00

Oplev Lars Brygmann fortælle om sin tur 400 km lange tur tværs over indlandsisen i det øde og bidende kolde Nordøstgrønland. Ruten tilbagelagde han sammen med ni krigsveteraner og to fotografer, som alle havde viljen til at overvinde sig selv og gennemføre en ekstrem fysisk og psykisk udfordring.

På den 32 dage lange ekspedition kom Lars tæt på de enkelte veteraners personlige historier og blev selv presset helt ud til kanten. Han oplevede en indædt kamp mod både naturen og egne grænser, og det gik op for ham, hvad en ekstrem udholdenhedsprøve som denne krævede, og mange ting blev sat i perspektiv. Hør ham fortælle om den både grænseoverskridende og fantastiske oplevelse for livet med ned til 32 minusgrader, total udmattelse og lidt for nysgerrige isbjørne.

Tilmeld her gratis: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/1osp1u8qq9

 Sara Omar

SARA OMAR
I SAMTALE MED ANNE SOPHIA HERMANSEN

Onsdag den 10. marts 2021, kl. 19.00 

Med udgangspunkt i sit forfatterskab – heraf de to anmelderroste romaner Skyggedanseren og Dødevaskeren taler Sara Omar med Anne Sophia Hermansen om fundamentale rettigheder for alle mennesker. Det er en samtale om visionen for en verden, hvori intet menneske undertrykkes, udsættes for vold, incest, pædofili, eller behandles som værende mindre værd end andre – blot på baggrund af sit køn, sin religion (eller mangel på samme), sin etnicitet eller sin politiske overbevisning.

Tilmeld her gratis: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/miujt8wutc

René Dahl Andersen

RENÉ DAHL ANDERSEN
GRÅZONE

Tirsdag den 16. marts 2021, kl. 19.00  

Få et spændende kig ind i en fascinerede underverden, når René Dahl Andersen fortæller om sit liv som narkobetjent og undercover agent i ind- og udland for PET og andre landes efterretningstjenester. Et liv, der førte en talentfuld og ideologisk ung politimand fra Nordjylland ud i et moralsk ingenmandsland, hvor intet er sort og hvidt.

René fortæller en barsk historie fra en verden, som kun meget få kender til. Om infiltrering af hårde kriminelle miljøer og arbejde som undercover agent på farlige missioner. True crime, når det er bedst eller værst.

Tilmeld her gratis: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/fmjgzgnbuc