Børn og bevægelse

Babybevægelse

Leg med motorisk udvikling

Kom og vær med til en lærerig og hyggelig tumlehold i Esbjerg, Varde eller Ribe, hvor dit barn kan få lov at bruge og mærke sin krop, og derigennem skabe et godt grundlag for den motoriske udvikling. Her får både forælder og barn en hyggelig og sjov time med hinanden, hvor vi leger og samtidig stimulerer barnets sanser som berøring, balance og kropsbevidsthed.

Gennem motorisk leg, bevægelse og øvelser får barnet kropslig erfaring, der er med til at fremme udviklingen i muskler og hjerne. Her kan barnet blive forberedt til hverdagens udfordringer i den bevægelsesmæssige forstand.

Til babytummel kan det være enten far, mor eller måske en af bedsteforældrene, der er med som en del af kurset. Det er en sjov og skøn måde at knytte bånd på, og samtidig er barnet også sammen med andre babyer og knytter sociale bånd med jævnaldrende.

Vores hold er tilpasset helt små babyer på 2-5 måneder og de lidt større på 5-10 måneder. På alle hold er undervisningen tilrettelagt efter babyernes udviklingstrin.

Vi glæder os til at se jer og jeres børn.

Læs mere om undervisningen herunder.

Tummel for sjov og læring

Der er plads til masser af sjov og ballade, når der tumles, og vi dykker ned i forskellige sanseindtryk og bevægelsesmønstre. Vi fokuserer på motorisk udvikling samt balance, der i sidste ende vil give barnet god virkelighedsforståelse.

Du kan også se på det, som en slags babygymnastik, hvor vi også bruger redskaber som bolde i store og små størrelser, tæpper sammen med andre ting. Du undervises af en erfaren underviser med baggrund i børn, tumling og børns udvikling, så dig og dit barn er i sikre hænder til babytummel hos FOF Vest.

Meld dig og baby til tummel

Vil dig og dit barn være med til babygymnastik i Esbjerg? Så meld dig til et hold med en professionel underviser med erfaring inden for feltet. Du udfylder bare formularen her på hjemmesiden, når du er ved at tjekke ud i indkøbskurven.

Hvis du har spørgsmål om kurset, forløbet eller noget helt andet, er du velkommen til at ringe til FOF Vest på telefon 75 12 38 05 eller sende en e-mail til tilmelding@fof-vest.dk.