Børn og bevægelse

Babymassage

Baby massage hos FOF Vest i Esbjerg 

Massage til baby og barn

Lær at at massere din baby og skab velvære og tætte bånd med baby samtidig. Massagen stimulerer baby både socialt, motorisk og neurologisk, der fremmer udviklingen, hvor du også bagefter har en afslappet og glad baby.

Baby massage anbefales til babyer i alderen 1-7 måneder, og hjælper dit barn til en bedre nattesøvn, så mor og far også kan sove. Massagen handler også om kommunikation mellem forælder og barn, og det kommer du til at lære på gennem disse massage kurser hos FOF Vest.

Læs videre herunder eller klik på “Info”-knappen ud fra hvert hold.

Læs mere

Hvad lærer du?

Under kurset vil du lære:

  • Hvilke bevægelser der er godt for barnet
  • Hvordan du masserer en baby
  • At forstå de signaler spædbarnet sender
  • At kommunikere med din baby

Der er fokus på at skabe trygge rammer både fysisk og psykisk for baby op til, under og efter massagen. Tryghed for en baby er altafgørende. Dertil er det også vigtigt at massagen sker, når baby er glad og i godt humør og ikke lige efter barnet har spist.

Massagen kan udføres i forbindelse med putning, men bør i den her sammenhæng ikke vare mere end 5 minutter. Lige før eller efter et bad, kan massagen også puttes ind, her kan den være op til 20 minutter lang.

Massagen bør udføres på en nøgen baby, men under kurset vil alle babyer have ble på. For at få bedre bevægelser, og undgå at irritere huden, bruges der vegetabilske olier som fx jojobaolie. Herunder er der en liste for de positive punkter for babymassage:

  • Sansestimulering via berøring, balance osv.
  • Afhjælpe koliksmerter
  • Lindre mave- og fordøjelsesproblemer
  • Styrker mental udvikling

Du kan med fordel også deltage på et hold med babygymnastik og babytummel i Esbjerg. Se udvalget her.

Deltagelse og tilmelding

Tag din baby med og lær om babymassage hos FOF Vest i Esbjerg. Både far eller mor er velkommen til at deltage i undervisningen. I melder jer til ved at udfylde formularen på hjemmesiden, når du har lagt kurset i indkøbskurven.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til FOF Vest på 75 12 38 05 eller sende en e-mail til tilmelding@fof-vest.dk