Foredrag og debat

Loven om tiltrækning

Jeanie Marie Solberg

Loven om tiltrækning 

Kender du filmen/bogen "The Secret"? 

Dette foredrag handler om at lære at tiltrække og manifestere det, du ønsker dig, ved brug af Loven om Tiltrækning (LAW). 

Hvorfor kæmpe med dårlig økonomi, dårlige parforhold, relationer, utilfredsstillende jobs og begrænsninger i livet, når du med simple teknikker kan ændre det til det positive?

Måske kæmper du med overvægt/spiseforstyrrelser eller misbrug? 

Ofte holder vi fast i begrænsende overbevisninger uden at være klar over, hvor meget det skader os.

Måske kender du alt for godt, at livet møder dig med modstand i form af de "forkerte" partnere, modstand og udfordringer med offentlige myndigheder, chefer, kollegaer (dårlig arbejdsklima), konflikter i familien m.m

Dette foredrag handler om at tage ansvar for din egen lykke og slippe behovet for at have/få ret (feks. jeg giver mig ikke, da det er ham/hende, der er problemet), i stedet for at få fred.

Foredraget er fortalt ud fra Jeanie Marie Solbergs egne erfaringer med Loven om tiltrækning, og med masser af gode råd og vejledning til at komme i gang med et harmonisk liv med fremgang og succes. 

Jeanie Marie Solberg, der er bosiddende på Sjælland er lairvoyant edium, Reiki Master Teacher, Trance Medium og foredragsholder med over 22 års erfaring.

 

 

RXlbhDn1EiM

Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder   Pris
2003
tor 26-11-20 19:00
Hovedbiblioteket
Jeanie Marie Solberg
1 lekt.
Kr. 110