Foredrag og debat

Julekoncert på Fanø

julekoncert-trine-gadeberg

FOF-Vest´s traditionsrige julekoncert i Nordby Kirke 

Kom i ægte julestemning

Som en særdeles populær artist ved kirke- og julekoncerter i hele Danmark vil Trine Gadeberg sikre, at du kommer i det rette julehumør i Nordby Kirke. Trine Gadeberg vil sammen med sine musikere, Carl-Aage Eliasson og Jørgen Heick (orgel/piano, trompet/flygelhorn og trommer) invitere indenfor i varmen til deres hyggelige julekoncert i en meget varm og stemningsfyldt atmosfære. Dette bevidner det store og trofaste publikum i kirker og koncertsale landet over.

En julekoncert fyldt med smukke salmer, flotte medrivende arrangementer, en god blanding af gammelt og nyt - alt sammen kædet sammen med søde anekdoter.

Du kan bl.a. glæde dig til at høre klassikere som Oh Holy Night, Ave Maria og julesange/salmer som Dejlig er Jorden, Glade Jul, Lille Messias, Nu tændes tusind Julelys og Julen har bragt velsignet Bud, gospelnumre m.v. 

”Julen har en stor plads i mit hjerte - jeg elsker julen, julehyggen og hele budskabet om kærlighed og næstekærlighed, som er en naturlig del af julen,” udtaler Trine Gadeberg.

Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder   Pris
2801
tor 03-12-20 20:00
Nordby Kirke
Trine Gadeberg
1 lekt.
Kr. 195