Kreative fag

Kurser for de kreative

Er du en kreativ sjæl, der vil udvide sin horisont og har lyst til at bruge tid sammen med andre kreative mennesker? Så er du landet det rigtige sted. Her tilbyder FOF-Vest kreative kurser i Esbjerg, Ribe og Varde til dig, der har det kreative gen.

Du finder bl.a. kurser i pileflet, hvor du bliver undervist i at flette de fineste kurve, fuglehuse og stativer. Kurset med pileflet er både for begyndere og øvede. Vi har altid nye, spændende opgaver til de hurtige. 

Derudover kan du også komme på et sykursus. Disse kurser er for alle uanset, om du er ny til at sy eller er øvet over flere år. Vi syer sammen i fine lokaler hos FOF-Vest og lærer og deler erfaring i fællesskab. 

Grib også malerpenslen og blyanten, hvis du vil lære at tegne eller male. Her giver vi både øvede og nybegyndere inspiration til deres næste projekter. 

Lær at strikke eller lær at hækle på kurserne i håndarbejde. Disse kurser er både for begyndere i strikning og hækling såvel som øvede og eksperter, der søger nye idéer, mønstre eller bare gerne vil hygge i vores lille fællesskab.

Læs mere

Inspiration og kreativitet 

Hos FOF-Vest kommer du godt i gang med spændende kurser inden for kreativitet. Du bliver vejledt under hver lektion, så du får en god opstart, hvis du er helt nybegynder. Er du øvet i nogle af fagene, giver underviserne gerne feedback, kommer med nye idéer og inspiration til dine projekter.

Under hvert kursus- og holdbeskrivelse kan du læse mere om, hvilke materialer du kommer til at arbejde med - om du skal have noget med selv, eller det bliver udleveret under lektionen. Hvis du er i tvivl om forløbet, materialer eller andet, kontakt underviseren eller FOF-Vest.

Tilmelding til kreative kurser

Prøv dine færdigheder af med et kreativt kursus hos FOF-Vest. Du tilmelder dig nemt gennem formularen, som du udfylder, når du tjekker ud i indkøbskurven. 

Har du spørgsmål til nogle af de kreative kurser eller andet, du har på hjerte, så er du meget velkommen til at kontakte FOF-Vest enten på telefon 75 12 38 05 eller sende en e-mail til tilmelding@fof-vest.dk

 

 
blomster-planter-haven
Kreative fag

Blomster - Haven

kreative kurser hos FOF Vest
Kreative fag

Div. kreative

Kreative fag

Håndarbejde

Kreative fag

Male- og tegnekurser

Kreative fag

Sykurser