Kreative fag

Div. kreative

Stimulér din kreative sans

Kom og hyg dig med kreative opgaver, og få inspiration med hjem. FOF Vest giver dig mulighed for at arbejde kreativt med hænder og hoved, og stiller kompetente undervisere til rådighed til at hjælpe dig godt på vej.

Hvis du er fiks på fingrene kan du lave pileflet for begyndere eller som øvet. På holdet får du den helt rigtige opgave, der passer til lige netop dit niveau. 

Du kan også prøve kræfter med at lave en bullet journal. Hent masser af inspiration og lær at organisere dit liv, én side af gangen. Du får vejledning i, hvilke redskaber og kunstartikler der er bedst at bruge, og bliver udfordret på den kreative side her. 

Læs mere videre

Dine fremskridt i centrum

I undervisningen tages der udgangspunkt i, hvor du er i forløbet. Der vil altid være opgaver af den nemme og svære grad. Underviseren er altid i nærheden til at give dig en hjælpende hånd, vejlede eller komme med inspiration til udvikling eller opstart af dit næste projekt.

Her kan du blive inspireret og tage dine nye eller finpudsede evner med hjem, og sætte dem i værk. Prøv noget nyt eller bliv bedre til en af dine eksisterende færdigheder med et kreativt kursus hos FOF Vest.

Undervisningen foregår i Esbjerg, Varde og Ribe i let tilgængelige faciliteter i midten af byerne. Du kan tage offentligt transport næsten til dørtrinnet. Hvis du selv kører, er der parkeringspladser lige i nærheden.

Tilmeld dig nu

Kom på at kreativt kursus hos FOF Vest og sæt fantasien på prøve. Du melder dig et kursus her på hjemmesiden ved at udfylde formularen efter du har tjekket ud i indkøbskurven. 

Har du spørgsmål om kurset eller forslag til nye, så kontakt gerne FOF Vest på telefon 75 12 38 05 eller på e-mail tilmelding@fof-vest.dk, så hører du fra os!