Kreative fag

Håndarbejde

Håndarbejde med hygge

Lær at strikke og hækle på et kursus i håndarbejde. Der er både et kursus for dig, der er helt nybegynder til at strikke, men også for øvede hænder. Du får inspiration til, hvordan du kan peppe dine nuværende hækle- og strikketeknikker, og lære nye mønstre samt andre gode fif.

Vi kigger også på garn, så du får en forståelse for, hvad tykkelse, egenskab og tæthed betyder for dit projekt. Du vil også få viden omkring hvilke pinde og nåle, du skal bruge, og hvorfor det er sådan. 

Du lærer også at læse og forstå opskrifter, og hvad forkortelserne står for. Vi afkoder også engelske opskrifter, så du kan forstå forskellen på de danske, engelske og amerikanske betegnelser.

Kurserne foregår i Esbjerg, Ribe og Varde, så du kan vælge et hold tættest på dig. 

Læs mere

I undervisningen vil du blive vejledt og få feedback på dine projekter fra en erfaren underviser. Du får også tips og tricks til, hvad du kan gå i gang med på netop dit niveau - uanset om du er begynder i hækling eller strikning. 

Materialer, nåle og pinde skal du selv medbringe. Læs kursusbeskrivelsen inde under hvert hold for mere information. Hvis du er i tvivl er du velkommen til at kontakte underviseren selv eller FOF Vest.

Du får frie tøjler til at lave, hvad du synes er spændende. Det kan være sweatere, klude eller måske dukker og bamser - du vælger selv! Er du interesseret i håndarbejde, kan du måske også prøve et af vores sykurser.

Tilmeld dig nu

Er du klar på at prøve noget nyt, blive udfordret på dit kreative område eller bare hygge med andre? Så vælg et kursus i håndarbejde hos FOF Vest! Tilmeldingen foregår online. Når du har lagt kurset i kurven, tjekker du ud og udfylder formularen. Så bekræfter vi din tilmelding med en mail. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakter du FOF Vest enten via telefon 75 12 38 05 eller på e-mail til tilmelding@fof-vest.dk.