Kreative fag

Sykurser

Lær at sy tøj i Esbjerg hos FOF Vest 

Sykurser for begyndere og øvede

Vil du lære at sy? Eller kan du allerede sy, og gerne vil være med på et hold for inspiration og hyggeligt samvær? Så er du landet i den helt rigtige kategori! FOF Vest tilbyder dig sykurser i Esbjerg i vores flotte lokaler med masser af moderne computer symaskiner og overlocker, der står dig til rådighed at bruge efter behov.

Her på sykurserne er vi et fællesskab der deler vi erfaringer, og hjælper hinanden med idéer og teknikker, så vi alle når i mål med projekterne. Det står dig helt frit for, hvad du laver, når du er på kurserne: Om du vil sy tøj til baby eller dig selv, eller måske tasker og punge er mere din stil - alle syprojekter er velkomne.

Læs mere

Alle kan lære at sy

På hvert sykursus får du vejledning af en erfaren underviser, der giver feedback på dine idéer og teknikker. Du får masser af gode tips og tricks med hjem i bagagen, når du syer derhjemme. På kurset gennemgås der grundlæggende syteknikker, og selvom du er rutineret i at sy, får du måske nogle gode råd med. Holdene er nemlig både syning for begyndere men også for øvede (og eksperter der elsker hygge!).

Vi kigger også på mønstre og tilretter dem til dine personlige mål, så det endelige produkt passer dig på den bedst mulige måde. Du kommer også til at lære at læse mønstre og forstå, hvad de forskellige tegn betyder på mønstrene.

Til hvert kursus bør du medbringe dine egne materialer: Stof, tråd, nåle osv. På den måde får du det mest personlige resultat med præcist det finish du ønsker. Vi hjælper dig naturligvis, hvis du er i tvivl om valg af stof, stoffets egenskaber og andre spørgsmål du måtte have. Du kan også købe noget af kursets underviser - læs kursusbeskrivelsen for det enkelte sykursus for at blive klogere. Kontakt underviseren ved spørgsmål.

Leder du efter et hold hvor du kan strikke og hækle? Så klik her.

Tilmeld dig et sykursus

Lyder et sykursus som lige noget for dig? Så tilmeld dig nu hos FOF Vest i Esbjerg. Du udfylder formularen, når du tjekker ud i indkøbskurven. Så bekræfter vi din deltagelse via mail. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte FOF Vest på telefon 75 12 38 05 eller sende en e-mail til tilmelding@fof-vest.dk.