Kreative fag

Male- og tegnekurser

Lær at tegne og male i Esbjerg

Mangler du inspiration til det kreative hjørne, så tag på tegnekursus eller malekursus i Esbjerg og Varde. Her prikker vi til din kreative sans og inspirerer dig til at lave mange spændende projekter gennem kurserne. 

Du kan blandt andet prøve kræfter med et anderledes medie, som at tegne og male på sten. Stenmaling er en simpel måde at være kreativ på, og vi giver dig tips og tricks til at komme i gang. Idéerne hjælper vi dig også på vej med. 

Du har også mulighed for at deltage på et malekursus for begyndere og øvede. Alle er velkomne, og vi deler inspiration, erfaren og hjælper hinanden til at bliver bedre kunstnere gennem tegning og maling. 

Læs mere

Kursernes forløb

Gennem tegning og maling stifter du nye bekendtskaber enten med nye teknikker eller med andre deltagere på holdet. De kreative kurser har fokus på det sociale samvær, så meget som på det kunstneriske aspekt.

På kurset vil der være en erfaren og dygtig underviser til stede, der vil vejlede dig gennem dine kreative og maleriske projekter, komme med input, råd og teknikker til, hvordan du også kan gøre det. Se under kursets beskrivelse om du selv skal sørge for materialer, remedier og værktøjer, eller om underviseren forsyner dig.

Kurserne i tegning og maling er baseret centralt i Esbjerg og Varde med mulighed for parkering ved døren. Der er også nem adgang via offentlig transport.

Tilmelding af kurser

Sidder du fast i dine projekter og mangler inspiration, eller er du nysgerrig på at prøve noget nyt? Så meld dig til at malekursus hos FOF Vest. Du udfylder formularen, når du tjekker ud, så bekræfter vi din deltagelse med en e-mail. 

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte FOF Vest enten på telefon 75 12 38 05 eller sende en e-mail til tilmelding@fof-vest.dk - så besvarer vi alle dine spørgsmål!