Madlavning

Kom på et madlavningskursus

Skærp dine madlavningsevner med et madkursus hos FOF-Vest i Esbjerg, Fanø og Varde. Vi klæder dig på til madlavning med opskrifter, som du kan tage med hjem og tilbyder dig et stort udvalg af forskellige kurser, hvor vi smager på mad fra Danmark og hele verden. Madlavning for børn? Ja da! På nogle af kurserne kan et barn deltage, så I kan have en rigtig hyggelig madlavningsdag.

Læs videre her og få et indblik i alle de madlavningskurser som FOF-Vest tilbyder dig, og find det kursus, der passer dig bedst. 

Læs mere

Dansk mad på bordet

Hvis du er vild med dansk mad, så prøv kræfter med højtbelagt smørrebrød eller lær måske at lave gourmetmad. Du lærer alt om hemmeligheden bag det lækre smørrebrød. Efter madlavningskurset kan du diske op med de flotteste retter enten til selskaber eller bare derhjemme. Dette gourmetmadkursus inspirerer dig til at peppe madlavningen op med anderledes og imponerende madteknikker. Du kan også lære at sylte og fermentere på gammeldags og moderne vis med et kursus i syltning og fermentering.

Mænd laver mad

Tag kokkehatten på og deltag på et madhold kun for mænd. Vi garanterer hygge på menuen, og sørger for en god gang mad på bordet. Lær at lave sund mad, men også dine livretter, så du kan stå for middagsmaden, når der kommer gæster eller i det daglige.

Søde sager og ting der smager

Der er selvfølgelig også kurser i madlavning for dig med en sød tand. Vær med på vores chokoladekursus eller lær at lave flødeboller som en rigtig konditor. Det er vigtigt at temperere chokolade helt rigtigt og få det helt rigtige knæk – det lærer du her samtidig med at lave fyldte chokolader. Vi lærer dig også at lave flødeboller og bage kager og fastelavnsboller.

Sund mad – god dag!

Hvem har sagt, at sund mad skal være svær at lave? Lær en masse tips og tricks inden for både Sensekost, der lærer dig at lave mad på en ny måde, men også bl.a. inden for det veganske køkken. Få masser af inspiration og opskrifter med hjem, så sparer du både tid og besvær.

Tilmeld dig et madlavningskursus  i dag!

Er du interesseret i et eller flere madkurser, tilmelder du dig online. Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med en bekræftelse på din deltagelse.

Hvis du har spørgsmål om nogle af holdene, ring på 75 12 38 05 eller mail til tilmelding@fof-vest.dk. Så svarer vi på dine spørgsmål.