Motion/træning/bevægelse

Motion og træning i fællesskab

Vær med til at træne i et fællesskab på et af de mange hold, vi tilbyder dig som deltager hos os. Du er i gode, kompetente hænder hos vores undervisere, der har en relevant baggrund og giver dig personlig feedback til dit træningsprogram.

Når du deltager på holdtræning hos FOF-Vest, kommer du med i et fællesskab med højt humør, hvor vi hjælper hinanden godt på vej mod en stærkere krop. Deltag i Esbjerg, Varde, Ribe og på Fanø - FOF-Vest tilbyder kurser i bevægelse i nærheden af dig.

Læs mere om holdende her.

Find den rette træning til dig

Hos FOF-Vest har vi et stort udvalg af hold inden for yoga, hvor du kommer til at lave strækøvelser stående, liggende og siddende. Yoga afspænder kroppen, så du undgår ømme muskler og samtidig får en stærkere og smidigere krop. 

Derudover har du også mulighed for at prøve kræfter med pilates og fysio pilates. Holdene fokuserer på at opbygge en godt kernestruktur i kroppen og træner ryg og mave som hovedpunkter. Du kan med fordel også tilmelde dig nogle af de andre hold, der træner ryg og mave. Hovedsageligt trænes der med egen kropsvægt, men lejlighedsvis tages der små redskaber i brug.

Er du mere til træning i højt tempo, er zumba eller de et af de andre dansehold noget for dig! Her får du sved på panden, mens du danser til høj musik. Her bevæger du dig i serier, som underviseren instruerer dig i undervejs. Det er en super sjov måde at træne kondition og core muskler samtidig!

Hvis du har nogle skavanker, skader eller på en anden måde har problemer med helbredet, har vi også hold til dig. Meld dig til et af de hensyntagende hold, hvor holdene er mindre og giver mere tid til den enkelte person. Der bliver lagt en personlig plan for dit forløb med udgangspunkt i dig, så du kommer sikkert i mål.

Tilmelding

Er du klar til en lettere hverdag med træning i bagagen? Så meld dig til hos FOF-Vest allerede i dag og mærk fordelene på kroppen!

Hvis du har spørgsmål omkring holdene, tilmeldelse eller faciliteter, er du meget velkommen til at kontakte FOF-Vest enten på telefon 75 12 38 05 eller mail til tilmelding@fof-vest.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

bevægelse - motion
Motion/træning/bevægelse

Bevægelse

dyrk pilates
Motion/træning/bevægelse

Pilates

dans dig glad
Motion/træning/bevægelse

Zumba og dans

hensyntagende bevægelse
Motion/træning/bevægelse

Hensyntagende hold

Motion/træning/bevægelse

Yoga

Motion/træning/bevægelse

Sommerhold

Lone Ellegaard
Motion/træning/bevægelse

Nyheder