Motion/træning/bevægelse

Styrk din balance

styrk din balance

Styrk din balance - et hold for seniorer eller personer med balanceudfordringer

Har du svært ved at holde balancen og er det udfordrende at gå og orientere dig samtidig? Mangler du styrke og udholdenhed til at kunne klare de fysiske aktiviteter i dagligdagen, som du gerne vil kunne gennemføre?

Så kunne dette hold være noget for dig. 

Træningen vil være tilpasset dit niveau og alle, uanset grundform kan være med, dog skal du selv kunne komme op/ned fra gulvet.

Træningen vil bestå af en blanding af styrke- og udholdenhedstræning med fokus på de store muskelgrupper i kroppen, f.eks. ben, mave og ryg. Vi træner med elastikker, bolde, vægte m.m. Øvelserne vil blive tilpasset lige præcist dit niveau.

Smidighedstræning er også en del af programmet således, at din bevægelighed vedligeholdes, da dette er vigtigt for, at du kan bevæge dig trygt og sikkert.

Derudover arbejdes der selvfølgelig med balance- og koordinationstræning, så risikoen for fald reduceres, og du vil blive mere tryg ved at færdes, hvor underlaget er ujævnt.

Underviser på holdet er fysioterapeut Jannie Bonde Hansen. Hun har 24 års undervisningserfaring i træning og 12 år som fysioterapeut. Derudover er hun indehaver af Jannies Fysioterapi.

 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
2403
tor 03-09-20 11:30
FOF Kursuslokaler
Jannie Bonde Hansen
21 lekt.
Kr. 945