Motion/træning/bevægelse

Sommerhold

Spændende yoga- og bevægelseshold i foråret

Til alle jer der elsker yoga og bevægelse og ikke kan få nok, tilbyder FOF Vest dig hold helt frem til og midt i juni måned. Hold formen ved lige med yoga på forårsholdene, og styrk din krop til sommerens aktiviteter.

I denne kategori finder du også hensyntagende yogahold for dig med begrænsninger og udfordringer, hvad enten det er fysiske strabadser eller mentale blokader. På disse hold er der et mindre antal deltagere for at give mere tid til hver enkelt deltager. Her får du et personligt forløb til netop det der udfordrer dig.

Læs videre omkring vores udvalg af forårs- og sommerhold.

Læs mere

Hvilken type yoga tilbyder vi?

Meditation og vejrtrækning er også en vigtig del af yoga. Gennem meditation opnår du ro i sindet og får styr på tankerne, så du får en langt roligere hverdag. Deltag på et meditationskursus, hvor der mediteres med lyde og ord, der skærper opmærksomheden.

Åndedrættet har også en stor betydning for dit energiniveau, og på disse kurser sættes der fokus på, hvordan vejrtrækningen kan forbedres.

Tilmeld dig og vær med

Uanset om du starter på ny eller kommer igen efter et afsluttet kursus, er du altid meget velkommen til at deltage. Du melder dig til ved at udfylde formularen på hjemmesiden - så bekræfter vi din deltagelse via mail.

Har du nogle spørgsmål omkring holdenes indhold, struktur eller forløb, så kontakt FOF Vest enten på telefon 75 12 38 05 eller via e-mail på tilmelding@fof-vest.dk.